Antti Kleemola - Täydellinen päivä


Antti Kleemola: Täydellinen päivä


CD - SOFCD 029 - Julkaisupäivä: 4.10.2013

1. Täydellinen päivä
2. Kaikkea hyvää
3. Ranskalaisin viivoin
4. Kuka ei kuulu joukkoon
5. Kaiken keskellä
6. Uusi elämä
7. Syntymäpäivä
8. Sun entiset
9. Mitä seuraavaksi
10. Värit maailman


Suomen Michael Bubléksi mainitun Antti Kleemolan kolmas pitkäsoitto on täynnä suuria kappaleita, joita yhdistää koskettavat tarinat ja kasvavat kertosäkeet.

 

– Tätä albumia on tehty huolella pitkän aikaa. Olen jättänyt kaikki ”ihan hyvät” biisit pois ja valikoinut vain todelliset helmet levylle, Antti kertoo uutukaisestaan.

 

Levyltä löytyy monta jo tunnettua radiohittiä, kuten Kaikkea hyvää, Täydellinen päivä, Kaiken keskellä ja Sun entiset, jotka ovat soineet mm. Radio Novan, Iskelmän ja Radio Suomen soittolistoilla. Lisäksi albumilta löytyy Kleemolan uusin single Värit maailman, joka on levyn herkkä päätösraita.

 

Täydellinen päivä -levy on äänitetty tuottaja Niklas Nylundin johdolla nykypäivänä harvinaisella ”luomumenetelmällä”, jossa koko bändi äänittää studiossa osuutensa yhtä aikaa. Kyseinen tekniikka antaa erityistä lisäpotkua biiseihin, mutta lopullisessa soundimaailmassa kuullaan runsaita orkesterisovituksia ja omaperäisiä äänimaisemia. Levyn julkaisee Sound Of Finland yhteistyössä Sony Music Finlandin kanssa.


Takaisin albumeihin...