Antti Kleemola toivottaa kaikkea hyvää uuden sinkkunsa myötä! 

Lauluntekijä-pianisti Antti Kleemolalta saadaan uusi digisinkku maailmalle. Biisin nimi on osuvasti \"Kaikkea hyvää\". Kuten Kleemola itse, myös tämä uusi kappale on hyväntuulinen, iloinen ja ehdottomasti tarttuva sekä sisältää syvästi puhuttelevan tarinan. \"Kaikkea hyvää\" -biisin voit kuulla Antti Kleemolan esittämänä \"Laulu lapsesta\" -äitienpäiväkonsertissa sunnuntaina 8.5. MTV3 -kavana esittää kyseisen ohjelman.

Kleemola on julkaissut tähän mennessä kaksi albumia; debyyttilevy \"Jotain parempaa\" ilmestyi vuonna 2006 ja vuonna 2008 ilmestyi \"10 kohtausta\" -albumi, josta nousi myös kaksi todellista radiohittiä \"Mä en pelkää mitään\" sekä \"Joensuu-New York\". Kleemolaa kuultiin myös viime vuoden Euroviisuissa upealla ja koskettavalla \"Sun puolella\" -biisillä, joka saikin aimo annoksen radiosoittoa. Lisäksi Antti Kleemolalta julkaistiin kokoelmalevy \"Sun puolella - Antti Kleemolan parhaat\".

Kleemola ei ole tehnyt monimuotoisia hittikappaleita pelkästään itselleen, vaan myös Paula Koivuniemelle, Jipulle, Laura Voutilaiselle, Yö-yhtyeelle sekä Katri Ylanderille.

Antti Kleemolan kotisivut.Antti Kleemola toivottaa kaikkea hyvää uuden sinkkunsa myötä!

Bookmark and Share
Takaisin uutisiin...