Antti Kleemolalta kesäsingle "Sun entiset"Pohjanmaan pianomies, Suomen Billy Joeliksikin mainittu Antti Kleemola iskee kesän korvalla uudella singlellään Sun entiset. Single löytyy digikaupoista ja Spotifysta tänään 23.5.2013. Hyväntuulinen biisi kertoo parisuhdeasioista tällä kertaa hieman epätavallisemmasta näkövinkkelistä. Sanoituksen keskiössä on kertosäkeen avausrivi "Mä tahdon tavata sun entiset".

 

Miten tällaiseen laulunaiheeseen päädyttiin? Antti kertoo:
Musta on kutkuttavaa laulaa asioista, jotka on ihmisillä mielessä mutta joista ei puhuta. Tuskin Suomessa on hirveen montaa parisuhdetta, joissa "ne entiset" ei koskaan yhtään vaivaisi. Halusin samalla että biisi rokkaa, ja että siitä tulis "tässä käy lopulta ihan hyvin" -fiilis.


Kuuntele single tästä!

 

Kleemolan kolmas sooloalbumi julkaistaan vihdoin syyskuussa 2013. Tähän asti levyä on tehty single kerrallaan, ja Sun entiset onkin jo neljäs tulevan albumin maistiainen. Sinkkuputken aloitti Kaikkea hyvää, joka sai paljon radiosoittoa kesällä 2011.

 

Tällainen työtapa on ollut oikein mukava ja paineeton. Ollaan menty sinkku kerrallaan ja biisi kerrallaan, mikä on antanut mahdollisuuden paneutua jokaiseen biisiin huolella. Se on tuntunut hyvältä, mutta kieltämättä vielä paremmalta tuntuu nyt, kun albumi on enää viimeisiä silauksia vaille valmis, myhäilee Antti.

 

Oman levyn ohella Antin on pitänyt kiireisenä kappaleiden säveltäminen muille artisteille. Viime vuosina Kleemolan sävellyksiä ovat levyttäneet mm. , Pate Mustajärvi, Suvi Teräsniska, Johanna Debreczeni ja Annika Eklund.

 

www.anttikleemola.fi

 

Sun entiset -single Spotifyssa

Sun entiset -single iTunes StoressaAntti Kleemolalta kesäsingle

Bookmark and Share
Takaisin uutisiin...