Antti Kleemolalta single "Värit maailman" - lokakuussa julkaistaan monien radiohittien albumiAntti Kleemolan albumi Täydellinen päivä julkaistaan 4.10. Suomen Michael Bubléksi mainitun Kleemolan kolmas pitkäsoitto on täynnä suuria kappaleita, joita yhdistää koskettavat tarinat ja kasvavat kertosäkeet. Levyltä löytyy monta jo tunnettua radiohittiä, kuten Täydellinen päivä, Kaikkea hyvää, Kaiken keskellä ja Sun entiset, jotka ovat soineet mm. Radio Novan, Iskelmän ja Radio Suomen soittolistoilla.

 

Syyskuun 20. päivä julkaistaan vielä Edu Kettusen sanoittama uusi single Värit maailman, joka on albumin herkkä päätösraita. Kuuntele "Värit maailman" ennakkoon täältä!

 

Täydellinen päivä -levy on äänitetty tuottaja Niklas Nylundin johdolla nykypäivänä harvinaisella "luomumenetelmällä", jossa koko bändi äänittää studiossa osuutensa yhtä aikaa. Kyseinen tekniikka antaa erityistä lisäpotkua biiseihin, mutta lopullisessa soundimaailmassa kuullaan runsaita orkesterisovituksia ja omaperäisiä äänimaisemia. Levyn julkaisee Sound Of Finland yhteistyössä Sony Music Finlandin kanssa.

 

Antti Kleemolan ehtymätön biisinkirjoitustaito on tiedossa myös muilla artisteilla. Viime vuosina Kleemolan sävellyksiä ovat levyttäneet mm. , Pate Mustajärvi, Suvi Teräsniska, Johanna Debreczeni ja Annika Eklund.

 

www.anttikleemola.fi
www.facebook.com/anttikleemolaAntti Kleemolalta single

Bookmark and Share
Takaisin uutisiin...