Antti Kleemolalta uusi single Täydellinen päiväAntti Kleemola muistetaan viime vuonna useiden radioiden soittolistoille nousseesta sinkusta Kaikkea hyvää. Nyt mies palaa uudella, positiivista elämänasennetta tihkuvalla sinkullaan Täydellinen päivä. Molemmat singlet ovat maistiaisia tulevalta albumilta, jonka julkaisusta tiedotetaan myöhemmin.

 


Täydellinen päivä -singlen on tuottanut myös Kaikkea hyvää -sinkun tuotannosta vastannut Niklas Nylund. Kleemolan taustalla soittaa edelleen sama huippuvireinen kokoonpano, jossa vaikuttavat maamme kysytyimpiin muusikkoihin kuuluvat Mikko Kaakkuriniemi (rummut, mm. Von Hertzen Brothers), Janne Rajala (basso, mm. Sirius Sextet) ja Tuomo Dahlblom (kitara, mm. Juha Metsäperä).


Antti Kleemola kertoo kappaleen synnystä ja taustoista seuraavaa:
Kun on joutunut seuraamaan kuinka moni ennen kaikesta innostunut ihminen onkin lähellä kadottaa elämänilonsa, tuli tarve tehdä tällainen laulu. Tää on potku perseelle, herätys, tää on taistelua melankoliaa vastaan. Tuli olo, että sekä mä itse että todennäköisesti moni muukin tarvitsee nyt jonkinlaista rohkaisua. Tän laulun kaverilla ei oo kuin yksi suunta – ylöspäin. Halusin tähän sykkeen, joka kuvaa sitä kun elämä ei enää pelota vaan sitä alkaa taas janota.

 

Tulevia keikkoja:
18.5. KAUSTINEN, Pelimanni
7.6. HELSINKI, Senaatintori
8.6. HELSINKI, Espan lava
12.7. JYVÄSKYLÄ, Jyväskylän Kesä -festivaali (UMO Jazz Orchestra / Stevie Wonder Night feat. Antti Kleemola etc.)
9.11. JYVÄSKYLÄ, Hoviraitti
10.11. JYVÄSKYLÄ, Hoviraitti

 


www.anttikleemola.fi

 

 Antti Kleemolalta uusi single Täydellinen päivä

Bookmark and Share
Takaisin uutisiin...