Antti Kleemolan albumi "Täydellinen päivä" julkaistaan tänään!Antti Kleemolan albumi Täydellinen päivä julkaistaan tänään. Suomen Michael Bubléksi mainitun Kleemolan kolmas pitkäsoitto on täynnä suuria kappaleita, joita yhdistää koskettavat tarinat ja kasvavat kertosäkeet.

 

– Tätä albumia on tehty huolella pitkän aikaa. Olen jättänyt kaikki ”ihan hyvät” biisit pois ja valikoinut vain todelliset helmet levylle, Antti kertoo uutukaisestaan.

 

Levyltä löytyy monta jo tunnettua radiohittiä, kuten Kaikkea hyvää, Täydellinen päivä, Kaiken keskellä ja Sun entiset, jotka ovat soineet mm. Radio Novan, Iskelmän ja Radio Suomen soittolistoilla. Lisäksi albumilta löytyy Kleemolan uusin single Värit maailman, joka on levyn herkkä päätösraita.

 

Täydellinen päivä -levy on äänitetty tuottaja Niklas Nylundin johdolla nykypäivänä harvinaisella ”luomumenetelmällä”, jossa koko bändi äänittää studiossa osuutensa yhtä aikaa. Kyseinen tekniikka antaa erityistä lisäpotkua biiseihin, mutta lopullisessa soundimaailmassa kuullaan runsaita orkesterisovituksia ja omaperäisiä äänimaisemia. Levyn julkaisee Sound Of Finland yhteistyössä Sony Music Finlandin kanssa.

 

Antti Kleemolan kappaleita ovat levyttäneet myös monet muut eturivin artistit, kuten mm. , Pate Mustajärvi, Jippu, Katri Ylander, Sami Saari, Suvi Teräsniska, Rajaton, Lenni-Kalle Taipale trio ja Paula Koivuniemi. Lisäksi Kleemola on säveltänyt kolme musikaalia ja takana on myös sävellyskilpailumenestyksiä.

 

Antti Kleemolan levynjulkaisukeikka on 10.10. Jyväskylässä Popparissa.

 

Kuuntele single "Värit maailman" täältä!


www.anttikleemola.fi
www.facebook.com/anttikleemolaAntti Kleemolan albumi

Bookmark and Share
Takaisin uutisiin...