Antti Lainaksen single Yläkaupungilla valvotaan kuljettaa kesäyöhönAntti Lainaksen debyyttialbumi Silloin oli sunnuntai ilmestyi maaliskuussa 2012. Albumin kolmas sinkkulohkaisu on 14.5. julkaistava Yläkaupungilla valvotaan. Kappale kertoo elämänmakuista tarinaa hauskanpidosta kesäyössä, joka taittuu vähitellen kohti aamua.Artisti itse kuvailee biisiä ja sen syntytarinaa seuraavanlaisin sanankääntein:

 

- Kappale oli viimeinen, jonka tein levylle. Elettiin kevättä 2011. Halusin levylle vielä sellaisen biisin, jossa olisi vähän iskelmää, Beatlesiä ja Roxettea. Hioin tekstiä vielä yöllä, koska biisi piti saada valmiiksi seuraavaksi päiväksi. Kun tekstin toinen versio oli valmis, menin parvekkeelle tupakalle. Näin keväisen yön taivaalla tähdenlennon. Ajattelin, että merkki ymmärretty, tähän on hyvä lopettaa.

Silloin oli sunnuntai -albumi on kerännyt kehuja muun muassa oivaltavista sanoituksista ja raikkaasta soundimaailmastaan.

 

"Tuotanto ja tekeminen vaikuttaa huolelliselta. Yleistunnelmassa on silti kepeyttä ja raikkautta. Tekstimaailma on rikas ja toimii myös itsenäisenä lyriikkana.”
4/5
- Juhana Unkuri / Keskisuomalainen

”Kuulaasti soiva kiekko on etenkin soundiensa puolesta lähes täydellinen kokonaisuus, mutta albumin suurin voima lepää kuitenkin ovelissa ja paikoin jopa hienoissa lyriikoissa, joissa ns. tavallisen elämän pieniä ilmiöitä osataan kuvata tuoreista kulmista.”
4/5
- Mika Roth / Desibeli.net

 

www.anttilainas.fi

 

 

 

 

 Antti Lainaksen single Yläkaupungilla valvotaan kuljettaa kesäyöhön

Bookmark and Share
Takaisin uutisiin...