Barbe-Q-Barbies - Breaking All The Rules


Barbe-Q-Barbies: Breaking All The Rules


CD - SOFCD 024 - Julkaisupäivä: 15.2.2013

1. Crashing Down

2. One More (And I'll Be Gone)

3. Whole Lotta You

4. Breaking All The Rules

5. STFU

6. Due Time

7. Love Machine

8. Can't Get What You're Looking For

9. Gun in My Hand

10. Shout It Out

11. Friday


Yhtyeen debyyttialbumi All Over You julkaistiin muutama vuosi sitten ja se sai kiinnostuneen vastaanoton sekä Suomessa että muualla Euroopassa. Viime vuodet Barbiesit ovatkin käyttäneet ahkeraan keikkailuun niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Arvostetun Metal Hammer -lehden brittiversio nimesi yhtyeen Hot New Bandiksi syyskuussa 2012.  

Yhtye on soittanut kymmenvuotisen historiansa aikana lähes jokaisella Suomen rock-klubilla  ja saanut vankan maineen tiukkana ja kovakuntoisena livebändinä. Lisäksi he ovat keikkailleet muualla Euroopassa. Barbe-Q-Barbies on esiintynyt valikoidusti myös lämmittelybändinä, kuten esimerkiksi heavy metal -legenda W.A.S.P.:in Suomen, Eestin ja Norjan keikoilla syksyllä 2012 sekä New York Dollsin Helsingin keikalla vuonna 2009.  

Uusi levy Breaking All The Rules äänitettiin Sound Supreme -studiolla viime vuoden aikana. Levyn on tuottanut Janne Saksa, jonka kanssa bändi on käyttänyt runsaasti aikaa biisiensä sovittamiseen sekä tuotannon hiomiseen. Yhtyeen ilmaisu onkin hioutunut yhä terävämmäksi ja heidän tyylilajinsa onkin nykyään tyylikäs sekoitus puhdasoppista hard rockia, glam rockia, heavy metallia sekä tiukkaa rock-asennetta. Uuteen soundiin on tuonut tanakan lisänsä uusi basisti Minttu Muranen.

Yhtyeen kokoonpano on Niki Rock (vokaalit), Kaisa Karjalainen (kitarat, taustalaulu), Ekkis Laine (kitarat), Minttu Muranen (basso) ja Niina Klemetti (rummut, taustalaulu).

All Over You:


“Barbe-Q-Barbies are playing a kind of Hard Rock that is absolutely adorable and easy to like. These girls not only know how to rock, but they do it with a style. 9/10”
- Metal Guide

”Hot New Band” – Metal Hammer UK 09/12

 

www.barbeqbarbies.com


Takaisin albumeihin...