Barbe-Q-Barbies julkaisee toisen albuminsa Breaking All The Rules 15.2.2013 - Levy julkaistaan samanaikaisesti myös BriteissäHelsinkiläinen rock-yhtye Barbe-Q-Barbies julkaisee toisen studioalbuminsa Breaking All The Rules 15.2.2013. Sound of Finlandin julkaisema albumi ilmestyy samanaikaisesti myös Briteissä.

Yhtyeen debyyttialbumi All Over You julkaistiin muutama vuosi sitten ja se sai kiinnostuneen vastaanoton sekä Suomessa että muualla Euroopassa. Viime vuodet Barbiesit ovatkin käyttäneet ahkeraan keikkailuun niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Arvostetun Metal Hammer -lehden brittiversio nimesi yhtyeen Hot New Bandiksi syyskuussa 2012.  

Yhtye on soittanut kymmenvuotisen historiansa aikana lähes jokaisella Suomen rock-klubilla  ja saanut vankan maineen tiukkana ja kovakuntoisena livebändinä. Lisäksi he ovat keikkailleet muualla Euroopassa. Barbe-Q-Barbies on esiintynyt valikoidusti myös lämmittelybändinä, kuten esimerkiksi heavy metal -legenda W.A.S.P.:in Suomen, Eestin ja Norjan keikoilla syksyllä 2012 sekä New York Dollsin Helsingin keikalla vuonna 2009.  

Uusi levy Breaking All The Rules äänitettiin Sound Supreme -studiolla viime vuoden aikana. Levyn on tuottanut Janne Saksa, jonka kanssa bändi on käyttänyt runsaasti aikaa biisiensä sovittamiseen sekä tuotannon hiomiseen. Yhtyeen ilmaisu onkin hioutunut yhä terävämmäksi ja heidän tyylilajinsa onkin nykyään tyylikäs sekoitus puhdasoppista hard rockia, glam rockia, heavy metallia sekä tiukkaa rock-asennetta. Uuteen soundiin on tuonut tanakan lisänsä uusi basisti Minttu Muranen.

Yhtyeen kokoonpano on Niki Rock (vokaalit), Kaisa Karjalainen (kitarat, taustalaulu), Ekkis Laine (kitarat), Minttu Muranen (basso) ja Niina Klemetti (rummut, taustalaulu).

All Over You:


“Barbe-Q-Barbies are playing a kind of Hard Rock that is absolutely adorable and easy to like. These girls not only know how to rock, but they do it with a style. 9/10”
- Metal Guide

”Hot New Band” – Metal Hammer UK 09/12

 

www.barbeqbarbies.com

 

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:

Katja Toivanen

katja.toivanen@welho.fi

040 7011686

 

 

 Barbe-Q-Barbies julkaisee toisen albuminsa Breaking All The Rules 15.2.2013 - Levy julkaistaan samanaikaisesti myös Briteissä

Bookmark and Share
Takaisin uutisiin...