Barbe-Q-Barbies -mimmiviisikko rokkaa omilla ehdoillaan – myös UMK:ssa!Suomen räväkin rock-naisisto Barbe-Q-Barbies on mukana Uuden Musiikin Kilpailussa ja lähtee kisaamaan paikasta Ruotsin Euroviisufinaaliin rinnat rottingilla. Let Me Out -rockrypistys ravistelee perinteistä Euroviisuinstituutiota – mutta rajojen vavisuttamista on näiltä helsinkiläisleideiltä nähty toki ennenkin.

”On todella suuri kunnia, että pääsimme mukaan semifinaaliin kaikkien karsintaan osallistuneiden artistien ja biisien joukosta. Olemme olleet aina aikamoisia yllytyshulluja, innokkaita osallistumaan erilaisiin juttuihin ja ottamaan haasteita vastaan”, yhtyeen kitaristi Kaisa kertoo.

Barbe-Q-Barbies on keikkaillut reilun kymmenen vuoden uransa aikana Suomen lisäksi esimerkiksi Iso-Britanniassa sekä Norjassa, ja kotimaaassaan heidät on nähty myös W.A.S.P.in sekä New York Dollsien lämmittelijöinä.

Bändin kolmas pitkäsoitto Driven julkaistiin syyskuussa 2015, ja sen myötä bändi keikkaili ympäri Suomea.

”Driven ilmestyy myös vinyylinä tämän viikon perjantaina 15.1., ja myös UMK-kilpailubiisi saatiin siihen bonusbiisinä mukaan. Nyt ajatukset ovat pitkälti UMK:ssa, mutta toisaalta myös tulevissa keikoissa. Ensi kesänä toivottavasti pääsemme rämpimään mahdollisen monille festareille, esiintyjinä siis”, Kaisa jatkaa.

Barbe-Q-Barbiesin live-esiintymisten vahva meininki on juttu, jolla naisviisikko aikoo rynniä myös Ruotsiin.

”Plus, biisi on mun mielestä todella hyvä, ja me saatiin se kuulostamaan juuri siltä mitä haettiin. Lyriikat ovat sopivasti monitulkintaisia siten, että niistä varmaan jokainen löytää omaan elämäänsä tai vähintäänkin ympäröivään maailmaan ja vallitsevaan todellisuuteen liittyviä elementtejä. Ennen kaikkea me ollaan omia itsejämme, ja ollaan onneksi saatu tehdä musiikkia aina omilla ehdoillamme, kiitos levy-yhtiön ja tuottajien. Luulen, että tämäkin asia välittyy kilpailun edetessä ja viimeistään Tukholmassa, hehhehhee!”Katso Barbe-Q-Barbiesin Let Me Out -musiikkivideo nyt Yle Areenasta!
http://yle.fi/aihe/umk-2016


www.barbeqbarbies.com

www.facebook.com/barbeqbarbies

http://twitter.com/barbeqbarbies

www.instagram.com/barbeqbarbies_officialBarbe-Q-Barbies -mimmiviisikko rokkaa omilla ehdoillaan – myös UMK:ssa!

Bookmark and Share
Takaisin uutisiin...