Barbe-Q-Barbiesin uusi single, kesäinen ja vauhdikas 'Driver's Seat' on vahvaa rokkiaUMK-kisassakin menestyksekkäästi skabannut räväkkä rock-yhtye Barbe-Q-Barbies julkaisee uuden singlen. Vauhdikas kesäralli Driver's Seat on singlelohkaisu yhtyeen tuoreimmalta albumilta Driven. Driver's Seatia voisi luonnehtia vahvasti rokkaavaksi ajobiisiksi, jonka kuvioon sopisi täydellisesti auringonpaiste, Ford Mustang ja kova vauhti.

 

Kitaristi Kaisa Karjalainen kertoo mistä kappale on saanut alkunsa: "Driver's Seat on alun alkaen Year Gone-yhtyeen biisi, ja koska se tuntui sopivan täydellisesti Driven-albumikokonaisuuteen, oli luontevaa ottaa se mukaan levylle ja sovittaa se BQB-tyyliin sopivaksi. Sanoituksia muokattiin myös Nikin ja Tracy Lippin toimesta muuttaen näin jonkin verran alkuperäisiä lyriikoita, joista vastuussa on Year Gonen vokalisti Lari Poutanen."

 

UMK-kisassa pyörähtämisen jälkeen Barbe-Q-Barbies jatkaa samalla linjalla kuin tähänkin asti, uskollisena omalle tyylilleen. UMK-lavalla vauva mahassaan esiintynyt laulaja Niki Rock on nyt onnellisesti terveen tyttövauvan äiti, ja jo täydessä vauhdissa takaisin Barbien keulalla. Kaisa kertoo tämänhetkisiä kuulumisia: "Rokkielämä maistuu yhtä hyvältä UMK:n jälkeen kuin sitä ennenkin, kilpailu oli hieno kokemus ja sen myötä saimme uusia kuulijoita. Yleisön suhtautuminen meihin ei kilpailun jälkeen ole muuttunut, koska olemme koko ajan olleet uskollisia tyylillemme ja tehneet asioita, jotka tuntuvat hyviltä ja meille luontevilta".

 

Helsinkiläinen rock-naisisto Barbe-Q-Barbies on valloittanut rock-kansaa yli kymmenvuotisen uransa aikana julkaisemalla kolme studioalbumia, sekä keikkailemalla ahkerasti Suomen lisäksi kotimaan rajojen ulkopuolella. Heidät on nähty myös W.A.S.P.in sekä New York Dollsien lämmittelijöinä.

 

Yhtyeen kokoonpano on Niki Rock (laulu), Kaisa Karjalainen (kitarat, taustalaulu), Ekkis Laine (kitarat), Minttu Muranen (basso) ja Niina Klemetti (rummut, taustalaulu).

KUUNTELE DRIVER'S SEAT (Spotify, Apple Music, Deezer...): https://lnk.to/BQBDriversSeatMa

 

TULEVAT KEIKAT
27.05. HELSINKI Virgin Oil
02.07. SEINÄJOKI Provinssi
09.07. VASULA, Amme Rock (EST)
29.07. KOTKA Kotkan Meripäivät
27.08. JÄRVENPÄÄ Blackpool
10.09. KOUVOLA House Of Rock

+lisää keikkoja julkistetaan myöhemmin

 

www.barbeqbarbies.com
www.facebook.com/barbeqbarbies
www.twitter.com/barbeqbarbies
www.instagram.com/barbeqbarbies_officialBarbe-Q-Barbiesin uusi single, kesäinen ja vauhdikas 'Driver's Seat' on vahvaa rokkia

Bookmark and Share
Takaisin uutisiin...