Barbe-Q-Barbiesin uusi single "One More (And I'll Be Gone)" on oodi baarimikolleOne More (And I'll Be Gone) on kolmas single helsinkiläisen Barbe-Q-Barbies-yhtyeen toiselta studioalbumilta Breaking All The Rules. Albumi julkaistiin Suomessa ja Iso-Britanniassa helmikuussa 2013. Suomessa albumin julkaisi Sound Of Finland ja brittijulkaisusta vastasi paikallinen Southworld Recordings.

 

Breaking All The Rules -albumi äänitettiin tuottaja Janne Saksan Sound Supreme -studiolla viime vuoden aikana. Yhtyeen ilmaisu on tällä levyllä hioutunut yhä terävämmäksi sekoitukseksi puhdasoppista hard rockia, glam rockia, heavy metallia sekä tiukkaa rock-asennetta.

 

One More (And I'll Be Gone) on uusi tulokas juomalaulujen aateliin, todellinen "oodi baarimikolle". Barbe-Q-Barbiesin kitaristi Kaisa kertoo biisin keikkasuosiosta:
"Kyllä ne tuopit aika korkeella heiluu tämän biisin aikana, ja "this is the anthem of my life" -tyyppistä palautetta on tullut".


Kuuntele single tästä!

 

Kymmenvuotisen historiansa aikana Grillibarbit ovat saaneet vankan maineen tiukkana ja kovakuntoisena livebändinä. Viime lokakuussa yhtyeellä oli kunnia jakaa lava W.A.S.P.:n kanssa Helsingissä, Oslossa ja Tallinnassa. Kevään aikana Barbe-Q-Barbies on kiertänyt ahkerasti Suomessa ja käväisi myös Briteissä parilla keikalla. Kesällä ohjelmassa on laaja kattaus kesäfestareita, joilla One More (And I'll Be Gone) taatusti lisää alkoholin kulutusta.

 

www.barbeqbarbies.com
www.facebook.com/barbeqbarbies

 

Keikat:
01.06. Schools Out, Parainen
07.06. Keikkamesta, Salo
08.06. Pienet Festarit Preerialla, Vaasa
30.06. Tuska festivaali, Helsinki
06.07. Manifest, Kokkola
19.07. RakuunaRock, Lappeenranta
26.07. Mustan Pitsin Yö, Rauma
03.08. Hml Bike Show -afterparty, Sokos Hotel Vaakuna, Hämeenlinna
09.08. Liberty Classic Car Fest, Kotka
17.08. Saturday On The Raceway -afterparty, Koskenkorva
14.09. Zamora Rock, Upplands Väsby (SWE)

 

Lisää keikkoja julkaistaan lähiaikoina.

 

keikkamyynti:
Toni Ritonen / Fullsteam Agency
050 4044 573
toni@fullsteam.fiBarbe-Q-Barbiesin uusi single

Bookmark and Share
Takaisin uutisiin...