DEMOTHei,

 

me täällä Sound Of Finlandin toimistolla Tampereella kuulemme mielellämme millaista musiikkia teet. Valitettavasti emme voi luvata palautetta jokaiseen demoon, mutta jos taiteesi herättää kiinnostuksemme, niin takuulla otamme yhteyttä. Demoja tulee paljon, joten demot joutuvat joskus odottamaan vuoroaan pitkäänkin. 

 

Lue alla olevat ohjeet ennen kuin teet mitään!

 

Demojen lähettämiseen on kaksi tapaa. Suosittelemme ensimmäistä.

 

  1. Linkki, josta musiikkiasi voi kuunnella. Lähetä linkki sähköpostiin: epe(ät)sof.fi. SoundCloud tai vastaava streaming-sivusto on kaikkein kätevin, mutta myös download-linkki käy (esim. Dropbox). Älä lähetä äänitiedostoja sähköpostin liitteinä. Kerro sähköpostissa lyhyesti ja selkeästi yhtyeestä, sen tavoitteista, historiasta ja nykytilanteesta. Jos mahdollista, laita mukaan linkit yhtyeen kotisivuille, Facebookiin, YouTube-videoon tms.

  2. Postita CD (tai vinyyli tai vaikka kasetti).
    Osoite: Sound Of Finland / Demot, PL 483, 33101 Tampere.
    Laita äänitteelle mieluiten vain 1-3 parasta biisiäsi, ja se kaikkein paras ensimmäisenä. Jos lähetät kokonaisen albumin, kerro saatekirjeessä mitkä biisit ovat mielestäsi parhaita. Kerro saatekirjeessä myös lyhyesti ja selkeästi yhtyeestä, sen tavoitteista, historiasta ja nykytilanteesta. Jos mahdollista, laita mukaan linkit yhtyeen kotisivuille, Facebookiin tms.

 

Kiitos! Arvostamme musiikkiasi.