Ensimmäinen single Jukka Takalon tulevalta albumilta vie reppureissulle EurooppaanOululainen laulaja-lauluntekijä Jukka Takalo sukeltaa uudella albumillaan kupletin ja perinnetietoisen laulelman maailmaan Matti Jurvan ja Veikko Lavin hengessä. Syyskuun 6. päivä julkaistavalla Maakinen Mysteeri Trio -levyllä on kuultavissa vaikutteita myös Juicen äkkiväärästä sanataiteilusta ja Manu Chaon letkeydestä.

Viime syksynä Takalo kasasi ketterän trion, jonka kaksi muuta soittajaa edustavat nuorempaa oululaista muusikkopolvea. Useissa yhtyeissä ja Takalonkin rinnalla aiemmin soittaneet virtuoosit ovat multi-instrumentalisti Matti Manninen ja kitaristi Jesse Heikkinen. Rockin ja kupletin parhaita perinteitä sumeilematta yhdistelevää trioa on määritelty mm. termeillä "autotalli-iskelmä" ja "kellarikupletti".

Maakinen Mysteeri Trio -albumin ensimmäinen single on 16.8. julkaistava Eurooppa. Se on kaihoisa ylistys takavuosien Euroopalle ja sitä kiertäneille nuorille Interrail-reissaajille.

Reissulla maailma avartui joskus niinkin, että se itse asiassa kaventui:
"Kun ko. biisin Euroopan-reissulle lähdettiin, Europe soitti Roskildessa Final Countdownin kolme kertaa setissään. Ensin aluksi, sitten kohotuksena keskivaiheilla settiä ja vielä kerran loppuhuipentumana. Olin ajatellut että Roskilde on tyylikäs indiefestari, mutta samanlaisia jurpohan ne sielläkin olivat kuin Provinssirokin telttailualueella", kertoo Jukka.

 

Kuuntele Eurooppa tästä!

 

Tulevan albumin ensimmäinen musiikkivideo Iirockista löysin aidon onnen on sekin jo YouTubessa.


www.jukkatakalo.fiEnsimmäinen single Jukka Takalon tulevalta albumilta vie reppureissulle Eurooppaan

Bookmark and Share
Takaisin uutisiin...