Honey B & T-Bones - Alien Blues


Honey B & T-Bones: Alien Blues


CD - SOFCD 003 - Julkaisupäivä: 27.5.2009

1. Shake That Thing
2. Alien Blues
3. Sharpshooter
4. Superman
5. Baby Don’t
6. Fresh Up The Well
7. Midnite
8. Everybody’s Carryin’ A Gun
9. Midnite Pt. 2
10. I Could See The Door Was Open
11. Animal Tracks


Keväällä 2009 Honey-B & T-Bonesilta julkaistiin odotettu Alien Blues -albumi. Levy ei ole mitään tavanomaista ränttätänttää, vaan väkevä cocktail, jossa 1960-luvun San Franciscon psykedelia kohtaa Mississippi-bluesin autotallissa tositarkoituksella. Aija ”Honey B” Puurtisen paksut bassolinjat ja Jaska Lukkarisen funkysti rullaava rumputyö muuraavat talon, jossa Bluesministeri Kuloniemen slide ei ota vankeja. Herkun kruunaa Honey B. Puurtisen Memphis Minnien atomiaikaan päivittävä laulu.
 
Blues ei ole teinien laji, se tulee elämänkokemuksesta. Bändin tyyli on kypsynyt puhtaasta juuribluesista rokkaavan R&B:in ja psykedelisesti kokeilevan rockin kautta toukokuussa 2009 julkaistuun Alien Blues –albumin kosmisen kaleidoskooppiseen rockbluesiin.
 
Alien Blues on yhtyeen 12. albumi on samalla sen tähänastinen taiteellinen päätyö. Albumi heijastelee maailman menoa vuonna 2009. Yhtyeen omien sävellysten ohella kiekko sisältää myös yhden Tuomari Nurmion kanssa yhteistyössä kirjoitetun raidan Fresh Up The Well sekä bändin läheisen ystävän, edesmenneen Gary Primichin sanoittaman testamentinomaisen Superman-hymnin. Levyn nimibiisi puolestaan voi kertoa yhtä hyvin humanoidista kuin maahanmuuttajasta.

 

"Alkuperäisjäsenet Aija Puurtinen ja Esa Kuloniemi sekä nuori rumpali Jaska Lukkarinen lähettävät kuulijan musiikilliselle avaruusmatkalle, joka ei sovi heikkohermoisille." Lue koko Blues-Finland.com -arvostelu täältä.Takaisin albumeihin...