Honey B & T-Bones: Walking Witness


Honey B & T-Bones: Walking Witness


CD - SOFCD 018 - Julkaisupäivä: 04.04.2011

1. Guru Demon
2. Tough Love
3. We’ve Been Forced To Postpone The Hunting Season
4. Doomsday Blues
5. Dry, Dry, Dry
6. There’s Always A Will
7. Whining 8. Hangaround
9. Drown Pt. II
10. You Can’t Catch Me From The Ground
11. I Walk The Line


Honey B & T-Bones uusi albumi Walking Witness julkaistaan 6.4. Juureva albumi koostuu 11 kappaleesta, jotka havainnoivat maailman menoa ja erilaisia ihmiskohtaloita. Levy on materiaaliltaan lähes kokonaan yhtyeen voimakaksikon Aija Puurtisen ja Esa Kuloniemen yhdessä tai yhteistyössä muiden kanssa kirjoittama. Esimerkiksi kaksi lauluista – We’ve Been Forced To Postpone the Hunting Season ja Doomsday Blues – on tehty yhdessä Palefacen kanssa. Guru Demon kertoo maallikkosaarnaajan ankeasta kohtalosta ja Tough Love kuvaa rakastuneessa ihmisessä ilmenevää, tieteelle edelleen mystisenä näyttäytyvää psyykkis-fyysistä reaktiota. Dry, Dry, Dryn epäonninen minähahmo observoi puolestaan ympäristöään seipään nokasta, kutistetun pääkallon sisältä. Sokerina pohjalla on keikkayleisöjen jo pitkään albumille toivoma suosikki, bändin solistin Aija Puurtisen unohtumattomasti tulkitsema versio Johnny Cash -klassikosta I Walk The Line.

 Levystä julkaistaan tänään neljän biisin promo-ep Guru Demon, joka on ostettavissa vain digijulkaisuna. Ep sisältää kaksi albumiraitaa (edellä mainitut Guru Demon ja Tough Love) sekä kaksi akustista esitystä, jotka eivät ole mukana varsinaisella albumilla.

 Honey B & T-Bones keikkailee levyn julkaisun myötä tiiviisti keväällä ja kesällä. Ennen kotimaan levyjulkaisukeikkaa bändi käy sparraamassa itseään läntisessä naapurimaassamme, jonka juurimusiikkipiireissä Honey B & T-Bonesin modernilla indie-asenteella tuotettu, bluesin, folkin, psykedelian ja jazzin elementeillä nostatettu ajaton popilmaisu on saavuttanut kulttistatuksen.

"Puurtisen sielukkaasti laulamat tarinat sekä Kuloniemen erittäin harkitun oloiset soolot ja tarkkaan sävytetyt soundit vievät enimmän huomion. Kokonaissoundi on luontevasti raikas ja tilava." Lue koko Soundi-fi -arvostelu täältä.


Takaisin albumeihin...