Itä-Hollola Installaation odotettu debyyttisingle tarjoilee kaihoisaa rockiaItä-Hollola Installaatio julkaisee tänään debyyttisinglensä Tyttöystävä. Singlelohkaisu on esimakua yhtyeen tulevalta albumilta, jolla kuullaan uhmakasta rockia ja omaperäisiä sanoituksia. Laulaja-kitaristi Robert Niemistön mukaan innoittajia on "aika iso liuta 60-luvulta tähän päivään".

"Levy kumartaa jonkin verran 90-luvun kitararokin suuntaan, mutta lyriikat taas ovat jostakin ihan muualta. En tarkalleen tiedä mistä. Ei olla hirveästi ite jaksettu määritellä tätä bändiä. Luulisin sen olevan luonnollisen kuuloista ja soittajiensa näköistä", Niemistö kertoo.

Tyttöystävä esittelee yhtyeen rauhallisempaa ja herkempää puolta.

"Lyyrisesti 'Tyttöystävä' on mielestäni poikkeava tarinamaisesta otteesta johtuen. Sanoja ei ole pahemmin viilattu ja ne ovat tahallisen naiivit. Ilmava ja yksinkertainen, toimiva pop-biisi", Niemistö kuvailee.

Itä-Hollola Installaatio sai alkunsa Niemistön sooloprojektista vuonna 2012. Nykyiseen kokoonpanoon kuuluvat Niemistön lisäksi Saara Kolehmainen (basso / taustalaulu) ja Tommi Kolsi (rummut). Nuori bändi on vakuuttanut yleisön riehakkailla keikoillaan muun muassa Flow- ja H2Ö -festareilla.

"Tulevalla albumilla on annettu paljon tilaa bändisoitolle ja sen on tarkoitus kuulostaa bändiltä eikä minun soolotekeleeltä. Hyvää ja simppeliä rokkimusaa!"

Kuuntele "Tyttöystävä"-single:
https://lnk.to/IHITyttoystavaMa
(Spotify, Deezer, Apple Music ym.)

Tulevia keikkoja:
21.10 Vakiopaine Jyväskylä + MÄSÄ
28.10 Vastavirran yläkerta Tampere + MÄSÄ
29.10 Torvi Lahti + MÄSÄ ja Merries
9.11 Helsinki Lepakkomies + MÄSÄ
9.12. Turku Dynamo + Litku Klemetti & Tuntematon Numero

https://www.facebook.com/itahollolainstallaatio/
https://www.instagram.com/itahollolainstallaatio/

Promokuvat:
http://www.sofmusic.fi/ihi-press

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:

Niina Alavillamo
Sound Of Finland
niina@sof.fi
040-0368197

Aapo Hellman
Sound Of Finland
aapo@sof.fi
040-509 1855Itä-Hollola Installaation odotettu debyyttisingle tarjoilee kaihoisaa rockia

Bookmark and Share
Takaisin uutisiin...