Itä-Hollola Installaation uusi single on räyhäkästä rokkiaItä-Hollola Installaatio julkaisee tänään toisen singlensä Sitruunaullakolla. Alle pariminuuttinen repäisy edustaa tulevan albumin rokimpaa osastoa.

”Biisi on peitsamolaisen lyhyt ja ytimekäs. Se on levyn biiseistä lähimpänä Itä-Hollola Installaation alkuperäistä spirittiä”, kertoo laulaja-kitaristi Robert Niemistö.

Biisissä kuullaan yhtyeelle tyypilliseen tapaan omaperäistä lyriikkaa.

”Kappale on sävelletty ehkä joskus keväällä 2014. Kappale ei kerro sinänsä mistään. Tein sen kävellessäni kerran Lahdessa sivariin, eli töihin. Saattaa siis kertoa noista ajoista. Elämä oli silloin vähän tuommosta.”

Yhtyeen debyyttialbumi Elävien aalloilla julkaistaan 2. joulukuuta. Albumin soundit vaihtelevat surisevista kitaroista kaihoisampaan fiilistelyyn, mutta kappaleiden taustalla on Niemistön mukaan yhdistävä teema. ??

”Yhdistävänä tekijänä voisi olla omaa elämääni ohjaava menettämisen ja epäonnistumisen pelko, joka on myös estänyt tekemästä asioita. Toisaalta tästä pelosta syntyy tarve tehdä kaikki itselle mieluisat asiat suhteellisen ripeällä tahdilla, jotta ne eivät jää tekemättä. Useinhan tekemisen tiellä on ajattelu. Mielestäni näissä musahommissa on parempi vain tehdä eikä ajatella.”

Itä-Hollola Installaatio sai alkunsa Niemistön sooloprojektista vuonna 2012. Nykyinen kokoonpano on vakiintunut tämän vuoden aikana, ja siihen kuuluvat Niemistön lisäksi Saara Kolehmainen (basso) ja Tommi Kolsi (rummut). Ahkerasti keikkailevan yhtyeen energinen esiintyminen on vakuuttanut yleisön muun muassa Flow- ja H2Ö-festareilla.

Levynjulkkareita juhlitaan Turun Dynamossa 9. joulukuuta.

 

Kuuntele "Sitruunaullakolla" -single:
https://lnk.to/IHISitruunaMa
(Spotify, Deezer, Apple Music...)

https://www.facebook.com/itahollolainstallaatio
https://www.instagram.com/itahollolainstallaatio

Promokuvat:
http://www.sofmusic.fi/ihi-press

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Niina Alavillamo
niina@sof.fi
0400368197

Aapo Hellman
aapo@sof.fi
0405091855Itä-Hollola Installaation uusi single on räyhäkästä rokkia

Bookmark and Share
Takaisin uutisiin...