Jukka Takalo ahkeroi yhden päivän julkaisukiertueen OulussaOululainen laulaja-lauluntekijä Jukka Takalo sukeltaa uudella albumillaan kupletin ja perinnetietoisen laulelman maailmaan Matti Jurvan ja Veikko Lavin hengessä. Perjantaina 6.9. julkaistavalla Maakinen Mysteeri Trio -levyllä on kuultavissa vaikutteita myös Juicen äkkiväärästä sanataiteilusta ja Manu Chaon letkeydestä.

 

Viime syksynä Takalo kasasi ketterän trion, jonka kaksi muuta soittajaa edustavat nuorempaa oululaista muusikkopolvea. Useissa yhtyeissä ja Takalonkin rinnalla aiemmin soittaneet virtuoosit ovat multi-instrumentalisti Matti Manninen ja kitaristi Jesse Heikkinen. Rockin ja kupletin parhaita perinteitä sumeilematta yhdistelevää trioa on määritelty mm. termeillä "autotalli-iskelmä" ja "kellarikupletti".

 

Maakinen Mysteeri Trio -albumin ensimmäinen single, elokuussa julkaistu Eurooppa on pitänyt kolmanneksi soitetuimman biisin paikkaa Radio Suomella pari viikkoa putkeen. Singlebiisi on kaihoisa ylistys takavuosien Euroopalle ja sitä kiertäneille nuorille Interrail-reissaajille.

 

Jukka Takalon yhden päivän levynjulkaisukiertue Oulussa perjantaina 6.9.
10.00-11.00 aamunavaus, suora lähetys Haukiputaalta nettitelkkarissa: Katso lähetystä täällä!
13.15-13.45 Ravintola Rauhala, Oulu, lounaskonsertto pianolle, banjolle ja laululle
14.00-18.00 katusoittoa, yllätysvierailuja
18.00-19.00 Levykauppa Äx, ikärajaton keikka
20.00-21.00 Heinäpään Oluttupa, kuplettikeikka
21.45-22.15 Nuclear Nightclub, SPR Nälkäpäivärock
22.30-24.00 Ravintola Tuba, tanssit!

 

Lisäksi Takalo taltioi perjantaina Radio Pookin studiolla live-vedon ja haastattelun, joka radioidaan Oulun seudun Radio Cityllä ja Iskelmä klo 13:30 ja 17:30 sekä Pookissa klo 14:30.

 

Päivän keikoilla kuvataan materiaalia Oodi mulkuille -kappaleen musiikkivideoon. Kaikki mukaan huutokuoroon!

 

www.jukkatakalo.fi
www.facebook.com/jukkatakaloJukka Takalo ahkeroi yhden päivän julkaisukiertueen Oulussa

Bookmark and Share
Takaisin uutisiin...