Jukka Takalon uudella, nostalgiahenkisellä 'Horjumaton'-kappaleen musiikkivideolla nähdään kuvia ihmisistä kasvamassa vauvasta aikuiseksiOululaisen laulaja-lauluntekijä Jukka Takalon tuoreen sooloalbumin Suomen kuninkaan kolmas singlelohkaisu on Horjumaton. 18. toukokuuta julkaistavaan singleen on tehty nostalgiahenkinen musiikkivideo, jossa ovat mukana niin kuulijat kuin artisti itsekin. Videolla nähdään kuvia ihmisistä kasvamassa vauvasta aikuiseksi.

 

Takalo kertoo videoprojektista: "Horjumaton-videota tehdessä kristallisoitui itselle voimakkaasti se, ettei lauluja tehdessä tee omia biisejä, vaan pikemminkin meidän biisejä. Ajatus konkretisoitui myös musavideolla, kun ihmiset antoivat lähettämiensä valokuvien mukana musiikkivideoon koko elämänkaarensa."

 

"Suomen kuningas-albumia tehdessä, erityisesti Horjumaton-biisin kohdalla on tuntunut että teen lauluja jotenkin koko porukalle, enkä edes koe että joku laulu varsinaisesti olisi minun OMA biisi. Siinä tuntemuksessa kiteytyy jotenkin lauluntekijän paikka ja tehtävä yhteisössä ja porukassa. Kun minä laulan, muut voivat keskittyä tuottavaan työhön ja ruotia tuntojaan sitten laulujen mukana. Ja kun on juhlien aika, toivottavasti eivät sido puuhun ja laita suukapulaa, kuten Trubadurixille kävi aina Asterix-tarinoiden lopussa".

 

"Minulle itselleni Horjumaton kertoo sukupolvien ikuisesta jatkumosta ja siitä kuinka huomaa ajan myötä että on tullut aika ottaa vastuuta itsestä ja ympäristöstään", Jukka jatkaa.

 

Huhtikuun 15. päivä julkaistulla Suomen kuningas -albumillaan Takalo ripusti kuplettimiehen viitan narikkaan ja palasi uudella musiikillaan juurilleen, suomirock-kentille. Albumi on Jukan omin sanoin "Lauluiksi puristettua elämää, koskettavaa karheutta ja päivän kirkkautta."

 

Takavuosina Aknestikin riveissä hittejä tahkonneelta Takalolta on aiemmin julkaistu neljä sooloalbumia, joista viimeisin oli kuplettityyppinen albumi Maakinen Mysteeri Trio. Soiva Siili -duon kanssa yhteystyössä tehty lastenalbumi Vastarannan Siili oli ehdolla Emma-palkinnonsaajaksi vuonna 2015 Lastenalbumi-kategoriassa. Kantaaottavista kappaleista tunnettu Takalo muistetaan myös YouTuben kautta hitiksi nousseesta biisistä Jokainen on vähän homo.

 

Albumilta on aiemmin julkaistu singlet Kylä ja kaupunki, sekä kantaaottava kappale Jumala on antanut meille polttomoottorin.


Katso uusi musiikkivideo Horjumaton: https://www.youtube.com/watch?v=Cb4s5oUKn6w

 

Horjumaton (Spotify, Deezer, Apple Music...): https://lnk.to/TakaloHorjumatonMa

 

www.jukkatakalo.fi
www.facebook.com/jukkatakalo

 

TULEVIA KEIKKOJA:

18.5. yksityistilaisuus?
21.5. yksityistilaisuus

27.5. Oulu Ruskon jätekeskus, Jätteiden yö, (soolo)?
28.5. yksityistilaisuus?
4.6. Oulu, Fest In Peace -festivaali (soolo)

4.6. Himanka, Sautinkarin kesäterassi (soolo)?
10.6. Liminka, Asema Pubin kirjailijailtamat (soolo)

11.6. Martinniemi, Maakinen Martinniemi?
15.6. Ylivieska, Tori (soolo)?
29.6. Oulu, Rauhalan Pation Kuplettifestari?
2.7. Vehmersalmi, 13.00- (Vastarannan Siili)?
2.7. Nilsiä, musiikkileirin päättäjäiskonsertti, 18.00- (Vastarannan Siili)?
2.7. Nilsiä, ravintola Kaiku Bar klo 22.00- (soolo)?
9.7. Taivalkoski, Päätalopäivät, 13.00- puhetta ja laulua päätalon tahtiin?
9.7. Taivalkoski, Kalle’n Krouvi klo 21- (soolo)

13.7. Oulu, RotuaariPiknik, 45 Special 24.00- (bändi)?
22.7. Eräjärvi, Tammisen Temmellys (soolo)

23.7. Oulu, Rauhalan Patio , 14.00- (Vastarannan Siili)

23.7. Oulu, Rauhalan Patio, 20.00-?
29.7. Äkäslompolo, Meän Festari (bändi)?
30.7. Kuusamo, Ravintola Veijo (bändi)?
13.8. Helsinki, On The Rocks (bändi)?
9.9. Raahe, Kirjamessut, Kansallinen lauluklubi. w/ Mari Rantasila?
10.9. Oulu, Tuba, Kansallinen lauluklubi. w/ Mari Rantasila?
16.9. Turku, Bar Kuka (soolo)?
24.9. Kuusamo, Ruka, Zone. (soolo) ?
14.10 Kaustinen, Pelimanni 22.00- (soolo)

18.11. Oulu, Rummers (bändi)

+lisäyksiä tulossaJukka Takalon uudella, nostalgiahenkisellä 'Horjumaton'-kappaleen musiikkivideolla nähdään kuvia ihmisistä kasvamassa vauvasta aikuiseksi

Bookmark and Share
Takaisin uutisiin...