Jukka Takalon uusi single "Vain sun rakkaus" julkaistu tänäänJukka Takalon kolmas sooloalbumi Kahden hengen disko julkaistaan 18.4. Kesäiseltä levyltä saadaan ensimmäinen maistiainen tänään julkaistavalla singlellä Vain sun rakkaus. Takalo itse kuvailee suurieleistä rakkauslaulua suomalaiseksi James Bond -tunnariksi. Kuuntele single alta ja muodosta oma mielipiteesi!

 


Takalon uutuusalbumi Kahden hengen disko on ikuisen kesän soundtrack, jolla aurinko paistaa ja rakkautta leijailee ilmassa.


"Halusin tehdä levyn, joka tuo kuulijoille iloa ja lohtua. Niin se oli. Sellaisia isoja ja pieniä poplauluja, jotka ovat totta, mutta eivät ankeita. Sitä on maailmassa nykyään riittävästi. Ahdistusta ja ankeutta. Kahden hengen disko on ultimaattinen kesälevy, jossa seikkailee sinä ja minä kesäöiden ikuisuudessa", Jukka Takalo kertoo Kahden hengen disko -levystä.


Takavuosina Aknestikin riveissä hittejä tahkonnut Jukka Takalo julkaisi viime vuonna toisen sooloalbuminsa, joka sai hyvän vastaanoton medioissa. Kantaaottava albumi jäi mieleen erityisesti myös nettihitiksi nousseesta biisistä Jokainen on vähän homo, sekä singlestä Jeesukseksi ristille.


Jukka Takalo keikoilla:
15.3. Oulu, Teatteri Rio, Yksinäisten illat, Tuomari Nurmio, Pentti Amore, isäntänä Jukka Takalo
14.4. Oulu Rauhala, levynjulkaisukeikka! Vastarannan orkesteri ja vierailijoita.
19.4. Oulu, Teatteri Rio, Yksinäisten illat, Knipi, Matti Johannes Koivu, isäntänä Jukka Takalo
10.5. Oulu, Teatteri Rio, Yksinäisten illat
12.5. Helsinki, Aleksanterin teatteri, Erin-duo, Jukka Takalo
2.6. Fest in Peace, yksityistilaisuus
9.6. Haukipudas, Maakinen Martinniemi –piknik

 

www.jukkatakalo.fiJukka Takalon uusi single

Bookmark and Share
Takaisin uutisiin...