Juntulta uusi musiikkivideo AavekaupunkiJuntun tuoreesta Aavekaupunki-singlestä julkaistiin tänään musiikkivideo. Tyylikäs mustavalkovideo kuvattiin biisin teemaan sopivasti hylätyissä tehdasrakennuksissa ja hiljentyneellä maaseudulla.


Videon on ohjannut Genius Filmsin Tomi Wahlroos, joka tekee videoita varsin erikoislaatuisilla metodeilla. Suomen hienoimmista nollabudjetin videoista tunnettu Genius Films on aikaisemmin tuottanut musiikkivideoita mm. Jupiterille, Hanna Ruuskaselle ja Cry Barille.

Kuten aiemmatkin Genius Films -tuotannot, myös Aavekaupunki on kuvattu sadan euron digikameralla ja idea edellä.

 

Katso Aavekaupunki YouTubessa!

 

Juha Junttu muistetaan 80- ja 90-luvuilla toimineen Horsepower-yhtyeen laulaja-kitaristina. Horsepowerin tiukasta hardrockista ollaan kuitenkin tultu melko kauas kevyen ja groovaavan poprockin maisemiin.

 

Junttu on kasannut ympärilleen huippumuusikoista koostuvan bändin, jossa soittavat Okke Komulainen (koskettimet, mm. Liekki), Jani Auvinen (rummut, mm. SF Blues) ja Janne Rajala (basso, mm. Sirius Sextet, Antti Kleemola).

 

– Hienon bändin kokoaminen auttoi saamaan laulut eloon ja levy oli nopeasti purkissa. Tuleva albumi on nyt valmis ja se on tarkoitus julkaista syyskuun puolessa välissä, Junttu kertoo.

 

 

www.junttu.comJuntulta uusi musiikkivideo Aavekaupunki

Bookmark and Share
Takaisin uutisiin...