Ken-nukke Kanarialla Jukka Takalon uudessa musiikkivideossaJukka Takalon tuoreesta singlestä Yhden hengen disko on julkaistu musiikkivideo. Takalo on kuvannut videon tavoilleen uskollisena täysin itse. Yhden hengen disko on poiminta Takalon huhtikuussa julkaistulta Kahden hengen disko -albumilta.

Videon pääosassa seikkailee Ken-nukke, joka tuli tutuksi jo Takalon viime vuonna julkaistusta Armonpulla-videosta. Edellisessä videossa Kenin parisuhde oli kriisissä, ja tällä kertaa hän suuntaa lomalle etelän lämpöön. Videobiisi kumartaa vahvasti Finnhits-soundin ja -tunnelman suuntaan, joten mikäpä olisikaan parempi kuvauspaikka kuin perinteinen turistikohde Gran Canaria.

Takalon pääosin omatekoiset musiikkivideot ovat saavuttaneet suurta suosiota YouTubessa. Joulukuun alussa Jokainen on vähän homo -biisin musiikkivideo ylitti miljoonan katsojan rajapyykin.

 

 


Aknestikin nettipikkujoulut ja Aknestik reunion-keikalla uudenvuodenaattona

Jukka Takalo tuli tunnetuksi Aknestik-yhtyeen solistina. Vuonna 2002 aktiiviuransa lopettanut yhtye kasaa rivinsä yhden keikan ajaksi 31.12. ja nousee soittamaan Haukiputaan kunnantalon katolle. Uudenvuodenaaton keikka soitetaan ennen kuin yhtyeen kotikunnasta tulee osa Oulua suuressa kuntaliitoksessa.

Jo ennen tätä keikkaa Aknestik-faneja hellitään perinteisillä nettipikkujouluilla perjantaina 21.12.
"Nettipikkujoulut oli eka kertaa muistaakseni 1997 tai 1998 Aknestikin fanien ja bändin kalsarikännikohtaaminen chatissa. Viisi kertaa on nyt vietetty 10-tuntiset netti-tv-iltamat suoran video-streamin välityksellä", kertoo Takalo.

Tarkempaa tietoa pikkujouluista ja Aknestikin keikasta:
www.jukkatakalo.fiKen-nukke Kanarialla Jukka Takalon uudessa musiikkivideossa

Bookmark and Share
Takaisin uutisiin...