Le Roilta uusi single ja musiikkivideoTuoreen singlen musiikkivideo on Le Roin näkemys Apulannan Anna mulle piiskaa -videosta
Le Roi, tuo mainio rajoja tunnistamaton yhtye, joka on risteytys rockia, poppia ja elektroa julkaisee uuden singlen. Tammikuun 8. päivänä julkaistavassa Oman velan korko -singlebiisissä kitarat ja syntetisaattorit tekevät loistavaa yhteistyötä. "Le Roissa on parasta kun ei ole mitään rajoja, tyylillisesti ja taidollisesti. Överiraja on tässä kappaleessa vedetty niin pitkälle, että sen ylittäminen on jo vaikeaa" , yhtyeen solisti Eero Salonlahti naurahtaa.
Singlebiisiin tehty musiikkivideo on Le Roin näkemys Apulannan Anna mulle piiskaa -videosta. Oman velan korko -musiikkivideon ohjasi Eero Salonlahti itse.  
"Video on kunnianosoitus suurimmalle esikuvalleni eli Apulannalle. Anna mulle piiskaa -videon ohjaaja, Apulannan basisti Tuukka Temonen sai videon nähtäväkseen jo ennakkoon, otti sen kunnianosoituksena ja kehui myös biisiä. Se lämmitti mieltä todella paljon. Apulanta opetti minulle sen, että oma tie on paras tie ja mikä vain on mahdollista, jos vain uskaltaa yrittää. Virheet eivät ole este, jos sisältö on väkevä ja se on mielestäni ainoa merkittävä asia kun tehdään mitä tahansa taidetta. Kaikki muu taiteessa on sisällölle alisteista." , Eero kertoo ajatuksista videon taustalla. Katso video YouTubesta: http://bit.ly/1TIZiRV
Le Roin maaliskuussa julkaistavalta albumilta on aiemmin julkaistu singlet Sohvasankari ja Kristallimaa. Bändi on saanut alkunsa kitaristi Jaakko Penttilän ja laulaja Eero Salonlahden yhteistyöprojektina, josta se kasvoi nopeasti oikeaksi bändiksi. Le Roin ensimmäinen julkaisu oli Elokuvissa-EP, jossa mukana olleen Lintu -kappaleen musiikkivideo palkittiin Oulun Musiikkivideofestareilla pääpalkinnolla 2014. 
OMAN VELAN KORKO


Le Roilta uusi single ja musiikkivideo

Bookmark and Share
Takaisin uutisiin...