Lämmintä ja sateista joulua kautta maan!Lämmintä joulua! kokoelma-EP:llä mukana Juho ja Mika, Jukka Takalo feat Saila, Yö, Sallan ja Miron matka maailman ympäri, Ville Leinonen ja Tuomari Nurmio.

Tämä mies ei tanssi hitillään hurmanneet Juho ja Mika tuovat kokoelmalle leppoisaa poppia. Kuka nyt tontulle torttua antais -kappaleella on joululaululle epätavallinen sanoitus. ”Biisi kertoo tontun inhimillisistä piirteistä mm. itsetunto-ongelmista, rakastumisesta ja pienestä alkoholiongelmasta”, Juho kertoo.

 

Ville Leinosen Siitä tuntee joulun kuvaa hyvin lapsiperheiden joulutouhotusta. "Kappaletta laulettaessa näin edessäni kurasohjoisen Disney-hahmoilla valaistun Hämeenkadun Tampereen keskustassa" , Ville sanoo.

 

Aknestik-yhtyeestä ja soolourastaan tunnettu Jukka Takalo on mukana kappaleella Paras lahja koskaan, josta julkaistaan myös musiikkivideo. Jukka Takalon kanssa kappaleella duetoi Retropop-yhtyeen solisti Saila. Jukka pohtii kappaleen syntyä: "Aina kun joku naishenkilö kysyy minulta mitä haluaisin joululahjaksi, mielikuva on se sama: Toivoisin lahjaksi naishahmon pukeutuneena pelkkään kultaiseen lahjanaruvyöhön, rusetti sievästi navan vierellä. Paras lahja koskaan -kappaleessa pyrin laajentamaan tuota intiimiä mielikuvaa ajatukseen, ettei ystävyyttä ja rakkautta parempaa lahjaa voi saada rahallakaan. Koska laulun perusajatuksessa seikkaili lahjanaruun vyöttäytynyt naishahmo, aloin miettiä biisiä duettona."

 

Katso Paras lahja koskaan musiikkivideo tästä: https://www.youtube.com/watch?v=RDiBFs3L_tQ


Lämmintä joulua! -EP:

Spotify
iTunes
Deezer


Kappaleet:
1. Jukka Takalo feat. Saila: Paras lahja koskaan
2. Juho ja Mika: Kuka nyt tontulle torttua antais
3. Tuomari Nurmio: Pahaa joulua
4. Ville Leinonen: Siitä tuntee joulun
5. Sallan ja Miron matka maailman ympäri: Pukki tule jo!
6. Yö: Kahdestoista kuu


Lisätiedot:
Aapo Hellman
A&R
Sound Of Finland
aapo@sof.fi
040-509 1855

Ninni Helenius
tiedottaja
Sound Of Finland
ninni@sof.fi

040-521 4266

 Lämmintä ja sateista joulua kautta maan!

Bookmark and Share
Takaisin uutisiin...