Oletko sinä vappusinkku?Myös "Alkoholin taikaa" on vappusinkku!

Sattumaako?

 
Vapun kunniaksi Jukka Takalon viime vuotiselta Maakinen Mysteeri Trio -albumilta lohkaistaan uusi single, valtaisan keikkasuosion saavuttanut Alkoholin taikaa. Kyseinen kappale aikaansaa keikoilla poikkeuksetta hilpeää tanssahtelua, ja se jos mikä sopii vappuun.
 
Jukalla on tapana spiikata tämä kappale keikoilla jotensakin näin:
"Joka paikassa kerrotaan aina alkoholin huonoista puolista. Mutta kuinka monen teidän parisuhde on syntynyt alkoholin vaikutuksen alaisena? Käsi ylös! Kuinka moni teistä on saanut alkunsa vanhempien ollessa alkoholin vaikutuksen alaisena? Aika moni! Tässä selkeästi päihdemyönteinen laulu, joka kertoo siitä kuinka alkoholi oikein käytettynä aiheuttaa myös paljon hyvää! "
 
Vappuna Alkoholin taikaa soi myös keikoilla, niin internetissä kuin reaalimaailmassakin. Tiistaina 29.4. eli vapun aatonaattona Jukka Takalo soittaa nettikeikan, joka lähetetään suorana Takalon kotisivuilta olohuoneisiin. Keikkapaikkana toimii tuolloin joensuulainen kulttuurikapakka Surakan baari, jonne saa luonnollisesti myös tulla paikan päälle.
 
Vappupäivänä Takalo soittaa Oulun vapun päätapahtumassa kävelykatu Rotuaarilla nettihittinsä Jokainen on vähän homo ja teemaan sopivan kappaleen Me olemme vain töissä täällä noin 4000 hengen yleisölle. Yleisön erikoisvaatimuksesta myös  Alkoholin taikaa saattaa raikua Rotuaarilla.
 
Kuuntele Alkoholin taikaa Spotifyssa:
http://open.spotify.com/user/soundoffinland/playlist/4PMLcwo2tVBbLg9JyfuM0V
 
Jukka Takalon nettikeikka ti 29.4. klo 19 osoitteessa:
http://www.jukkatakalo.fi
 
Samainen keikka omin silmin paikan päällä:
Surakan Baari, Joensuu (Rantakatu 11-13)
Vapaa pääsy!
http://www.surakanbaari.fi
 
 
Lisätiedot:
 
Ninni Helenius
tiedottaja
Sound Of Finland
040-521 4266
ninni@sof.fi
 
Aapo Hellman
A&R
Sound Of Finland
040-509 1855
aapo@sof.fiOletko sinä vappusinkku?

Bookmark and Share
Takaisin uutisiin...