"Pari hyvää sointua yhdistettynä soittamisen iloon" – sitä on Itä-Hollola Installaation uusi singleItä-Hollola Installaatio julkaisee tänään uuden singlen nimeltä Brian Jonestownin verilöyly. Single on jatkoa joulukuussa 2016 julkaistulle debyyttialbumille Elävien aalloilla, joka kiinnitti monen rock-musiikin ystävän huomion. Myös Itä-Hollola Installaation hikiset ja patoutunutta energiaa pulppuavat keikat ovat valloittaneet yleisöjä ympäri Suomen viimeisen vuoden aikana.

Bändin jäsenet tuumivat Brian Jonestownin verilöyly -biisistä seuraavaa:

"Tää biisi on sävelletty kivellä Lapinjärven sivarikeskuksessa kesällä 2013. Se oli aluksi enkunkielinen, koska soitettiin tätä jo Frank Gerwer's Nose bändin kanssa. Laulu on inspiroitunut Brian Jonestown Massacresta ja Dandy Warholsista kertovasta "DIG!" -dokkarista. Tää on noista vanhemmista omista biiseistä jäänyt keikkasettiin ja tuntuu kivalta ja kepeältä biisiltä soittaa. Brian Jonestowni on parhaita bändejä ja toivottavasti joku innostuu tätä kautta niidenkin musasta!"
Robert Niemistö, kitaristi–laulaja–biisintekijä

"Pari hyvää sointua yhdistettynä soittamisen iloon. Sitä se biisi on! Kaikki on hyvin kun epätäydellisyys saa kuulua ja näkyä, ei tartte olla täydellinen. On mahtavaa soittaa parhaiden kamujen kanssa."
Saara Kolehmainen, basisti

"Muistan kun en vielä soittanut Idareissa ja oltiin pitämässä saunailtaa kaverilla Hollolassa. Tiesin, että Roban toinen bändi olisi illalla keikalla Lahden Tirrassa ja puhuin jätkille, että voitais mennä katsomaan. No siinä sitten parin oluen jälkeen vedettiin futispaidat päälle ja bussilla Lahteen. Keikasta muistan, että mentiin heti eturiviin ja kova meno päälle. Varmaan ensimmäinen biisi (niin kuin idareidenkin keikalla yleensä) oli Brian Jonestownin Verilöyly ja se oli ainut kappale minkä oikeastaan tiesin heidän biiseistään ja eturivissä alkoi hullu meno. Tästä tilanteesta on myös huikea video jossain mun vanhassa luurissa! Ajattelin biisin aikana, että olisipa siistiä soittaa tässä bändissä ja tietenkin vanhan ystäväni Robertin kanssa."
Tommi Kolsi, rumpali

Tulevat keikat:
2.6. Säpinää Saluunassa, Konepajan Bruno, Helsinki (Robert Ensio Niemistö soolo)
10.6. Sideways, Helsinki
29.7. Ilmiö, Turku (Robert Ensio Niemistö soolo)
4.8. Kaupungin Äänet, Torvi, Lahti
11.8. Reposfäärin aloitusklubi, Pori
16.9. Yöelämään Tutustuminen, Ääniwalli, Helsinki

Kuuntele "Brian Jonestownin verilöyly" -single:
https://lnk.to/IHIBrianMa
(Spotify, Deezer, Apple Music...)

https://www.facebook.com/itahollolainstallaatio
https://www.instagram.com/itahollolainsta

Promokuvat:
http://www.sofmusic.fi/ihi-press

Keikkamyynti:
Johannes Leppänen / Alt Agency & Management
johannes@altagency.fi
0405025437

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Aapo Hellman
A&R / Sound of Finland
aapo@sof.fi
0405091855
Bookmark and Share
Takaisin uutisiin...