Peer Güntin levy kerää kehujaPeer Güntin uutuusalbumi \"Buck The Odds\" on saanut hienon vastaanoton niin yleisöltä kuin kriitikoiltakin. Ohessa kootusti joitain arvioita ja artikkeleita.

Kuuntele \"Hellborn Man\" samalla kun luet linkkejä:


Soundi
kehui albumia 4/5 tähden edestä: \"Kun olet seuraavan kerran Peer Güntin keikalla huutamassa Backseatia, kokeile sen tilalla vaikka Texas Skyta. Siitä riffistä olisi Billy Gibbonskin kateellinen.\"
Soundin numerossa 9/2009 oli myös laaja juttu bändistä.


Myös Rumba tykkäsi albumista erittäin paljon (4/5): \"Nyt ryhmä parantaa kuin sika juoksuaan. Kunnian päivät eivät soitannollisesti ole suinkaan pelkästään siellä menneisyydessä.\"


Imperiumi.net
haastatteli Sakkea ja Peteä.
Ja sieltä löytyy myös albumin kehuva arvio (8+ / 10) \"Tiedän, että on olemassa ihmisiä, jotka maailman tappiin asti tulevat kitisemään, että edellinen kokoonpano oli ainoa oikea, mutta jos he tästä syystä missaavat Buck The Oddsin, niin omapa on häpeänsä!\"


Savon Sanomat
arvioi albumin 4/5. Sama arvio on julkaistu ainakin Keskisuomalaisessa.


Mesta.net
teki bändistä haastattelun ja arvioi levyn.\"Peer Günt palaa monella tavoin 1980-luvun kultavuosien asetuksiin\"


Desibeli.net
tykkäsi levystä myös (4/5): \"Eikä ole vipajava farkunpuntti yhtään veltostumassa, no sir!\"


Noise.fi
antoi myös 4/5 pojoa. \"Timo Nikki on edelleen Suomen ehkä katu-uskottavin rock-kitaristi, todella taitava kepittäjä, ja väittäisin miehen panosta maamme kulttuurielämään jopa voimakkaan aliarvostetuksi.\"Peer Güntin levy kerää kehuja

Bookmark and Share
Takaisin uutisiin...