Pelle Miljoonalta single "Isäntä vei tehtaan pois"Pelle Miljoonalta julkaistiin noin vuosi sitten yhdessä JJU jousiensemblen kanssa tehty albumi Halki ajan ja rakkauden. Levyllä on biisejä Pellen uran varrelta orkesterinjohtaja Esko Eirolan yhdeksänhenkiselle ensemblelle sovittamana. Halki ajan ja rakkauden -albumille poimittiin sekä kaikkien tuntemia Pelle-hittejä, että hieman tuntemattomampia kappaleita ja yksi uusi biisi Rakkauden karavaani. Nyt albumilta on julkaistu kantaaottava ja jälleen ajankohtainen singlekappale Isäntä vei tehtaan pois.

– Enemmän kuin yhteiskunnallinen kannanotto, Isäntä vei tehtaan pois -biisi on tarina ihmisistä suuren murroksen riepoteltavina. Se on kuulunut keikkaohjelmistoon satunnaisesti jo vuosikaudet ja saanut tunteikkaan vastaanoton. Tein biisin yli kymmenen vuotta sitten, kun Kemissä lopetettiin paperitehdas. Eräässä levyarviossa toimittaja kelasi, että eihän Pelle voi laulaa näin nyky-Suomesta. Elettiin nousuhuuman kuumimpia vuosia, Pelle Miljoona kertoo biisin taustoista.

 

Kuuntele biisi tästä:

Pelle Miljoona: Isäntä vei tehtaan pois by Sound Of FinlandPelle mukana Vanhuus rokkaa -kiertueella maaliskuussa

Pelle Miljoona on mukana myös Vanhuus rokkaa -hyväntekeväisyyskiertueella, joka on Setlementtiliiton järjestämä tempaus suomalaisen seniorityön puolesta. Kiertueen tuotto tullaan käyttämään pääosin konserttipaikkakuntien setlementtien seniori- ja vanhustyöhön. Pelle Miljoona aikoo esittää Isäntä vei tehtaan pois -kappaletta kiertueellaan.

– Kun nykyiset seniorit olivat nuoria, maailmalla tehtiin pophistorian parasta rockia. Nykyisin sukupolvet elävät omissa maailmoissaan ja kaivavat poteroita, samaan aikaan yksinäisyydestä on tulossa kansantauti. Tämä ei ole tervettä kehitystä. Kiertueen artistikaarti on hyvä kattaus suomirokkia. Uskon, että meillä on hauskaa yhdessä, Pelle Miljoona fiilistelee tulevaa kiertuetta.

Vanhuus rokkaa -kiertue:
14.3. Oulu, Teatria
21.3. Lahti, Sibeliustalo
22.3. Jyväskylä, Paviljonki
27.3. Tampere, Tampere-talo
28.3. Kuopio, Musiikkikeskus
29.3. Helsinki, The Circus


www.vanhuusrokkaa.fi

www.pellemiljoona.netPelle Miljoonalta single

Bookmark and Share
Takaisin uutisiin...