Punkin ja kamarimusiikin herkkä ja syvä liittoPelle Miljoonalta julkaistaan 16.3. yhdessä JJU jousiensemblen kanssa tehty albumi Halki ajan ja rakkauden. Levyllä on 12 biisiä Pellen uran varrelta orkesterinjohtaja Esko Eirolan yhdeksänhenkiselle ensemblelle sovittamana. Halki ajan ja rakkauden -albumille on poimittu sekä kaikkien tuntemia Pelle-hittejä, että hieman tuntemattomampia kappaleita. Lisäksi levyltä löytyy myös uusi biisi Rakkauden karavaani.

 

-Halki ajan ja rakkauden -albumi on mielestäni enemmän kuin biisien summa, herkkä ja syvä. Eskon sovitukset löytävät laulun ja siivittävät sen uuteen ulottuvuuteen. Äänitys taustakuoroja myöten tapahtui positiivisissa pyörteissä. Se kuuluu. Parasta kynttilänvalossa, punaviinilasin kera, Pelle Miljoona kertoo uutukaisestaan.

 

Jyväskyläläisen Jäljelle Jääneet Unelmat -ensemblen johtajan Esko Eirolan aloitteesta lähtenyt levyprojekti tuo Pelle Miljoonan pitkään uraan uusia ulottuvuuksia ja erilaista särmää.

 

-Biisit soitettiin livenä, siten että soittajat ryhmittyivät instrumentteineen ja nuottitelineineen päähuoneeseen piiriksi, marimba ja patarummut sekä saksofoni soitettiin omissa kopeissaan. Valmiiden taustojen päälle oli helppo laulaa. Niinku ois kellunu sointumatolla, ku vesipatjalla. Vedin kaikki biisit yhdessä sessiossa, mitä en ole minkään muun albumin kanssa tehnyt, ääni auki ja hyvä fiilis, Pelle jatkaa.

 

Pelle Miljoonalla ja JJU jousiensemblellä on 9.3. julkkarikeikka Espoon Sello-salissa.

Punkin ja kamarimusiikin herkkä ja syvä liitto

Bookmark and Share
Takaisin uutisiin...