Snow White's Poison Biten debyytti julkaistaan 27.10.Joensuulainen post-hardcore -bändi Snow White's Poison Bite kulkee määrätietoisesti omaa polkuaan. Kauhutunnelmin sävytetty albumi The Story Of Kristy Killings julkaistaan 27. 10. 2010.

Snow White´s Poison Biten persoonallinen tyyli muodostuu laulaja Allan Cotterellin raivoisasta tulkinnasta, bändin taidokkaasta yhteensoitosta, tarttuvista ja kunnianhimoisista biiseistä sekä mielenkiintoisista lyriikoista.

Bändin Atlantin takaiset esikuvat (Escape the Faith, Aiden ja Bullet For My Valentine) kuuluvat hienovaraisesti bändin soundissa, mutta monipuolinen albumi kurkottelee moneen muuhunkin suuntaan.

 

Tänään albumilta julkaistaan uusi digisinkku The End Of Prom Night, johon tehdään parhaillaan pelottavaa kauhumusiikkivideota. Levyltä lohkotut sinkut Valentines Doom ja Kristy Killings ovat antaneet esimakua tulevan albumin teemasta ja tunnelmasta sekä saaneet radioissa esittelyä ja kehuja.

 

Snow Whites Poison Bitella on faneja ja kysyntää myös kansainvälisesti. The Story Of Kristy Killings julkaistaankin myös Japanissa ensi kuussa. Vuosi sitten julkaistu Drama Through Your Stereo -ep sai myös kiinnostuneen vastaanoton ja bändi on kerännyt itselleen ison ja aktiivisen fanijoukon. Energisestä ja näyttävästä live showsta tunnettu bändi on myös keikoilla aiheuttanut kiljuvia moshpittejä. Halloweenin alla Snow White´s Poison Bite starttaa minijulkkarikiertueen ja heidät nähdään Suomea kiertävän Music Against Drugs -kiertueen keulakuvana.

 

http://www.snowwhitespoisonbite.comSnow White's Poison Biten debyytti julkaistaan 27.10.

Bookmark and Share
Takaisin uutisiin...