Suomen Zorron uusi single 'Hölmö humalainen Maria' kertoo ystävästä, joka hetken huumassa meinaa heittää koko elämänsä vahingossa hukkaan1.4. julkaistava Hölmö humalainen Maria on toinen single helsinkiläisen Suomen Zorro -yhtyeen tulevalta debyyttialbumilta. Vuonna 2008 perustetun Suomen Zorron musiikkia voisi kuvailla indierockiksi tai indiefolkiksi, vähän biisistä riippuen. Erilaisten biisien yhdistävänä tekijänä toimii laulaja-kitaristi Petri Vähäsarjan tunnistettava laulunkirjoitustyyli ja lauluääni.

 

Singlelbiisin merkillisissä sanoituksissa on syvempikin ajatus. "Hölmö humalainen Maria kertoo ystävästä, joka hetken huumassa meinaa heittää koko elämänsä vahingossa hukkaan. Se olisi niin tyhmää, että siitä tulisi taivaassakin turpaan. Taivaassahan ei yleensä kukaan saa turpaan. Ei edes yöllä grillijonossa", Vähäsarja pohtii.

 

"Ymmärsin laulua kirjoittaessani jälleen kerran miten naurettavan pienestä kaikki on kiinni. Yksi väärä askel ja horisontti on musta. Yksi pieni halkeama verisuonessa ja puuveneellä multiin. Samalla tämä paljon puhuttu hauraus on kaunista, koska miten tällaista vakauden ja jatkuvan vaaran ristiriitaa voi edes olla olemassa."

 

Debyyttilbumilla on luvassa monipuolisuutta ja vaihtelevuutta. "Olemme tehneet monta vuotta aikamoista indiesuhinaa ja -kolinaa, mutta albumille päätyi myös jotenkin aikuisempaa, helposti lähestyttävää matskua. Kappalemateriaalin skaala on aika laaja slovareista punk-valssin kautta päätösraitaan, joka on melkein dronea. Toisaalta levyn kaikki biisit kuulostavat Suomen Zorrolta", Petri kuvailee.

 

Kuuntele Hölmö humalainen Maria:
Linkfire (Spotify, YouTube, Deezer, Apple Music…)

 

Tulevalta albumilta on aiemmin julkaistu single ja musiikkivideo Aurinkomatkat: http://www.youtube.com/watch?v=49UdXEX-I50

 

https://www.facebook.com/suomenzorro
https://www.instagram.com/suomenzorro

 

Suomen Zorro on:
Petri Vähäsarja – laulu ja kitara
Mikael Hernesniemi – kitara
Taneli Törölä – kitara
Pekka Mustakallio – basso
Risto Kämäräinen – rummutSuomen Zorron uusi single 'Hölmö humalainen Maria' kertoo ystävästä, joka hetken huumassa meinaa heittää koko elämänsä vahingossa hukkaan

Bookmark and Share
Takaisin uutisiin...