Suvi Isotalo mukana Enemmän synttäreitä -kampanjassaEnemmän synttäreitä on Syöpäjärjestöjen valtakunnallinen tunnettuuskampanja. Tavoitteena on saada ihmiset tiedostamaan, että syöpäriskiin todellakin voi vaikuttaa omilla arkipäiväisillä valinnoilla ja siten saada enemmän syntymäpäiviä.

 

Suvi Isotalo on mukana kampanjassa Ufo Mustosen säveltämällä ja sanoittamalla kappaleella Onnittelulaulu. Lauluun kuvattiin myös musiikkivideo, jonka voit katsoa alta.

 

 

Tänä vuonna syntymäpäiviään viettää 224 494 syövän kokenutta suomalaista. Suomessa saadaan joka vuosi 18 000 uutta syntymäpäivää juhlittavaksi. Tämä johtuu mm. siitä, että syövät löydetään ajoissa ja hoidetaan tehokkaasti. Lisää synttäreitä voi tavoitella myös omilla elintavoilla: on monia syöpiä, joiden vaaraa voi itse vähentää.

 

Terveelle ihmiselle syntymäpäivä on yksi tavallisimmista juhlista, mutta sen arvo nousee korkeuksiin sairauden myötä. Jokaisesta syntymäpäivästä tulee erityinen ja arvokas. Perinteiset syntymäpäivälaulut alkavat olla jo kuluneita, joten tähän tarpeeseen olemme pyytäneet suomalaisia artisteja vastaamaan tekemällä uudenlaisia onnittelulauluja. Nuo laulut soivat Radio Novan Konttori-ohjelmassa syksyn aikana. Kampanjan sivustolla osoitteessa enemmänsynttäreitä.fi voi ilmoittaa ystävänsä onniteltavaksi radioon, jolloin hänelle soitetaan onnittelulaulu.

 

www.suviisotalo.fiSuvi Isotalo mukana Enemmän synttäreitä -kampanjassa

Bookmark and Share
Takaisin uutisiin...