Suvi Isotalo päästää kuuntelijan lähelle singlellään "Uusi"Suvi Isotalon kolmas pitkäsoitto Näin minusta tuli ihminen julkaistaan ensi vuoden alussa. Levyn ensimmäinen single Uusi antaa maistiaisen tulevan levyn vangitsevasta tunnelmasta. Intiimi ja herkkä kappale päästää kuuntelijansa lähelle.

Näin minusta tuli ihminen on lämminhenkinen seikkailu nykyihmisen alitajunnassa. Albumin on tuottanut kitaravirtuoosina tunnettu Timo Kämäräinen, joka on halunnut monipuolistaa Suvin ilmaisua. Kämäräisen tuotannossa kuullaan kaikuja menneiltä vuosikymmeniltä, esimerkiksi Uusi-singlen soundimaailma ammentaa 80-luvun viileän tyylikkäistä slovareista.

Suvi Isotalon aiemmat levyt Jollet rakasta ja P.S. Maj’lle ovat saaneet ylistystä kriitikoilta ja Isotalon singlet ovat kuuluneet esimerkiksi Radio Helsingin soitetuimpien kappaleiden joukkoon.

Ajattoman kauniin musiikkivideon Uusi-singlelle loihti oululainen taiteilijakaksikko Inkeri Jäntti ja Hanne Gröhn. Video kuvattiin Oulun kaduilla ja katoilla lokakuisena iltana, hyytävän kylmän tuulen puhaltaessa.

Uusi-musiikkivideo nyt ensiesityksessä Soundin sivuilla. Katso video tästä!

www.suviisotalo.fi
www.facebook.com/suviisotaloSuvi Isotalo päästää kuuntelijan lähelle singlellään

Bookmark and Share
Takaisin uutisiin...