Suvi Isotalon single "Tunnit" valottaa masentuneen mielenmaisemaaSuvi Isotalon single Tunnit kertoo herkän tarinan masentuneen ihmisen mielenmaisemasta, sälekaihtimien takaa. Menevä ja koskettava pop-kappale nappaa kuulijan mukaansa kasvavan kertosäkeen kuoroon. Laa laa laa laa! Laa laa laa laa!

Suvi Isotalon kolmas pitkäsoitto Näin minusta tuli ihminen julkaisiin helmikuussa. Albumin on tuottanut kitaravirtuoosina tunnettu Timo Kämäräinen, joka on halunnut monipuolistaa Suvin ilmaisua. Kämäräisen rohkea ja eheä soundimaailma luo levylle kauttaaltaan vangitsevan tunnelman. Levy on saanut hyvän vastaanoton: ensimmäinen single Uusi lähti soittoon Radio Suomen soittolistalle ja rohkeat kappaleet ovat saaneet kehuja kriitikoilta.

"Näin minusta tuli ihminen sisältää huikeita sävellyksiä ja osuvia, taitavasti rakennettuja sanoituksia."
Soundi / Antti Ervasti ****

Suvi Isotalo on julkaissut aiemmin kaksi albumia, Jollet rakasta (2009) ja P.S. Maj’lle (2011). Lisäksi Isotalolla on vahva teatteritausta: hän on säveltänyt musiikkia moniin näytelmiin, kuten esimerkiksi Kuopion kaupunginteatterin Niskavuoren nuori emäntä- ja Teatteri Avoimien Ovien Huojuva talo -esityksiin.

Suvi Isotalon julkaisukiertue starttaa maaliskuun alussa ja keikkakalenteria täydennetään jatkuvasti.

Suvi Isotalon tulevat keikat:
19.3. Helsinki, Siltanen
28.3. Tampere, O'Connell's
10.4. Helsinki, Sir Eino
23.4. Helsinki, Teatteri Avoimet Ovet
10.5. Helsinki, Midhill
15.5. Helsinki, Vuotalo
28.6. Tampere, Mustalahden satama


www.suviisotalo.fi
www.facebook.com/suviisotaloSuvi Isotalon single

Bookmark and Share
Takaisin uutisiin...