Takalolta Homo EP vapuksiEx-Aknestik -solisti Jukka Takalon uusin audiopökäle lähestyy ennakkoluulojen ja stereotypioiden lävistämää kansaamme painavan asian ja huumorin keinoin.

Viime aikoina etenkin internetissä velloneet suvaitsevaisuus- ja rasismikeskustelut ovat saaneet Takakolon huolestumaan. "Jokainen on vähän homo" -biisi julistaa yksinkertaista totuutta: kaikki maapallolla ja sen ulkopuolella liihottavat olennot ovat tasavertaisia seksuaalisesta suuntautumisesta tai raajojen lukumäärästä huolimatta.

 

Tarkkakorvaiset homot saattavat kuulla oman äänensä ep:llä. Alkukeväällä oli nimittäin mahdollisuus osallistua Huuda homo –kilpailuun ja saada huutonsa kuuluviin ep:lle. Voittajien mukana raidalla on huutamassa mm. Kauko Röyhkä ja Radiopuhelimien J.A. Mäki.

 

Muodin Huipulle -ohjelmasta tuttu Antti Putkonen on suunnitellut ep:n kannet sekä asiaan liittyvät homo-paidan ja homo-pipon.

Luvassa on tietysti myös mieletön online-julkkarikeikka 28.4!

 

Voit myös katsoa Takalon ruutukaappaus-webbikamera-dogmalla tehdyn musavideospektaakkelin, sekä ladata ilmaisen Homo-soittoäänen täältä: http://www.jukkatakalo.fi/

 

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt: Maiju Asikainen, maiju@sof.fi, 045-6316 728

 

JUKKA TAKALO: HOMO EP

(SOFCS 007)

Julk. 28.4.

 

1. Jokainen on vähän homo

2. Jäin munista kiinni lauteisiin

3. Elämä on vittu(maista murehtimista)

4. Elämä on ou nou (Exit only)Takalolta Homo EP vapuksi

Bookmark and Share
Takaisin uutisiin...