The Scenes lähtee kiertueelle Iso-Britanniaan ja Saksaan uuden albumin tiimoiltaNeljäs singlelohkaisu tuoreelta albumilta on 'Petals'

 

Oululaislähtöisen indierockyhtye The Scenesin kolmas albumi Sex, Drugs and Modern Art julkaistiin Suomessa 12.2. ja Saksassa 26.2. Yhtye lähtee huhtikuussa kiertueelle Iso-Britanniaan ja toukokuussa Saksaan uuden albumin tiimoilta. Albumi julkaistaan Britanniassa 13.5. Kiertueen alla julkaistava Petals on neljäs singlelohkaisu tuoreelta albumilta.

 

Fiiliksiä tuoreeseen albumiin on tullut aiemmilta ulkomaankiertueilta."Sex, Drugs and Modern Artin säveltämisen aikaan en kyllä kuunnellut juuri ollenkaan musiikkia, tai hyvin harvoin ja silloinkin hyvin minimalistista musaa. Koitin tarkoituksella pitää vaikutteet erossa sävellystyöstä. Asiat, jotka vaikuttivat biisien syntyyn tulivat pikemminkin taannoisilta brittikiertueilta, musasta jota kuunneltiin tien päällä, alitajunnasta ja levyn tunnelmasta mistä keskusteltiin kiivaasti tuohon aikaan. Voisin sanoa, että tietynlainen maisemanvaihdos auttoi tajuamaan musaa paremmin", laulaja Konsta Koivisto pohtii.

 

The Scenes on valtaamassa Iso-Britannian ja Saksan musiikkimarkkinoita. Yhtyeen toinen albumi Beige (2014) julkaistiin myös Saksassa ja Iso-Britanniassa. The Scenes teki edellisen albumin tiimoilta Englannissa kaksi kuukauden mittaista kiertuetta esiintyen mm. Lontoon legendaarisessa Roundhousessa, sekä maan suurimmilla showcase-festivaaleilla ja omilla klubikeikoillaan ympäri saarivaltiota. Tämän kevään aikana yhtye on esiintynyt jo Itävallassa ja Sloveniassa. Nyt on Britannian ja Saksan vuoro.

 

7.4. UK-Birmingham, Rainbow Cellar
8.4. UK-Manchester, Aatma
9.4. UK-Glasgow, Shadow Sounds Studio
11.4. UK-Bristol, The Louisiana
12.4. UK-London, Old Blue Last
19.5. DE-Münster, Gleis 22
20.5. DE-Berlin, Lido
21.5. DE-Hamburg, Molotow

 

Kuuntele Petals (Spotity, Deezer, Apple Music...) : https://lnk.to/ScenesPetalsMa

 

www.scenesband.com
www.facebook.com/scenesband
www.twitter.com/The_Scenes
www.instagram.com/thescenes_officialThe Scenes lähtee kiertueelle Iso-Britanniaan ja Saksaan uuden albumin tiimoilta

Bookmark and Share
Takaisin uutisiin...