The Scenesiltä uusi single 'Despair of Zeitgeist'Oululaislähtöinen indierockyhtye The Scenes julkaisi uuden singlen Despair of Zeitgeist. 22. tammikuuta julkaistu kappale on kolmas singlelohkaisu tulevalta albumilta. Yhtyeen kolmas pitkäsoitto Sex, Drugs and Modern Art  julkaistaan 12.2.2016.

"Despair of Zeitgeist omasta mielestäni yksi omaperäisimmistä biiseistä tulevalla Sex, Drugs and Modern Art -levyllä. Muistan kun ensimmäisen kerran harjoiteltiin kyseistä biisiä niin mietin, että mikä helvetin biisi tää on? Alun sahaava kitara ja rumpukomppi tuntui niin epämääräiseltä, mutta nykyään tää on vaan ihan tappavan tiukkaa kamaa! Despair of Zeitgeist on kyllä ehdottomasti sitä kamaa mitä tanssitaan discoissa juuri ennen valopilkkua omassa eksistentialistisessa kuplassa"
, laulaja Konsta Koivisto kommentoi singlebiisiä.

Yhtyeen kitaristi, kappaleen sanoittaja ja säveltäjä Miki Liukkonen jatkaa: "Tää biisi syntyi sanat edellä. Aloin säveltää kappaletta sitten sanojen ympärille myöhemmin, mutta mielessä oli alleviivata "zeitgeistia", ajanhenkeä eräänlaisena aikapommina. Siitä tuo tikittävä/nakuttava/kuumottava pohjarytmi."

The Scenes on valtaamassa myös Iso-Britannian ja Saksan musiikkimarkkinoita. Yhtyeen toisen albumin Beigen (2014) tavoin tuleva levy tullaan julkaisemaan myös Saksassa ja Iso-Britanniassa. The Scenes on ollut keikkakiertueella pariin otteeseen Iso-Britanniassa, ja syyskuussa yhtye esiintyi Saksassa järjestettävillä Reeperbahn-festivaaleilla.

Despair of Zeitgeist
-biisin musiikkivideo ns. musiikkivideo-trilogian viimeinen osa. Video on jatkumoa kahdelle edelliselle musiikkivideolle, Absolution, Please ja Hypermobility. Videon on ohjannut Aki Roukala.

Katso Despair of Zeitgeist -musiikkivideo: http://bit.ly/1PIr1P3

Katso aijemmin julkaistut musiikkivideot:
Absolution, Please (20.11.2015): https://www.youtube.com/watch?v=ETRiCEDj930
Hypermobility (18.9.2015): https://www.youtube.com/watch?v=B420ZrAIqmc

www.scenesband.com
www.facebook.com/scenesband
www.twitter.com/The_Scenes
www.instagram.com/thescenes_official

Despair of Zeitgeist -single:
Spotify
iTunes
Deezer


Lisätiedot:
Aapo Hellman
Sound Of Finland
aapo@sof.fi, 040 509 1855

Ninni Helenius
Sound Of Finland
ninni@sof.fi, 040 521 4266

Keikkamyynti Suomessa:
Aki Roukala
Kioski Rec
aki@kioski.info, 040 758 7277The Scenesiltä uusi single 'Despair of Zeitgeist'

Bookmark and Share
Takaisin uutisiin...