The Scenesin musiikkivideo "Anorexia Is Boring" ensinäytössä RumbassaOululainen rock/indie/punk-yhtye The Scenes julkaisee 7.3. uuden singlen Anorexia Is Boring. Single on ensimmäinen poiminta yhtyeen toiselta albumilta Beige, joka ilmestyy 25.4.

Anorexia Is Boring -musiikkivideo on nyt ensinäytössä Rumban sivuilla ja brittiläisessä Ja Ja Ja -nettilehdessä.

 

Yhtyeen kitaristi, kirjailijanakin tunnettu Miki Liukkonen kertoo singlebiisistä:
"Biisin taustalla oli monia ajatuksia, joista vahvimpana kuitenkin rutinoituminen, rutinoituminen niin että anoreksiasta muodostuu rutiini kuten mistä tahansa. Myös albumin nimellä haluamme ylistää keskinkertaisuutta ja rutiineja."

Tulevaa Beige-albumia Miki vertaa debyyttialbumiin seuraavasti:
"Uusi levy on rauhallisempi ja surullisempi. Aggression tilalle on tullut pölyisen kasvin tuijotus kuun valaisemassa huoneessa."

Huhtikuussa 2013 debyyttialbuminsa julkaissut The Scenes on valtaamassa Iso-Britannian musiikkimarkkinoita rytinällä. Marraskuussa yhtye solmi keikkamyyntisopimuksen brittiläisen X-ray Touring -ohjelmatoimiston kanssa. Euroopan isoimpiin ohjelmatoimistoihin lukeutuva X-ray on sittemmin buukannut The Scenesille keikkoja ahkerasti: toukokuussa yhtye lähtee Iso-Britanniaan neljän viikon kiertueelle, johon kuuluvat mm. The Great Escape (yksi Euroopan isoimmista showcase-festareista), Liverpool Sound City -festivaali ja Live At Leeds -festivaali. Jo maaliskuussa The Scenes soittaa pohjoismaista musiikkia esittelevällä Ja Ja Ja -klubilla Lontoossa.

www.scenesband.com
www.facebook.com/scenesband

 

The Scenesin Keikkamyynti Suomessa:
Feniks Willamo / Fullsteam Agency
045-239 0170
feniks@fullsteam.fiThe Scenesin musiikkivideo

Bookmark and Share
Takaisin uutisiin...