The Scenesin uusi single 'Absolution, Please' on tulevan albumin hämärä ja semipsykoottinen päätösraitaOululaislähtöinen indierockyhtye The Scenes julkaisee toisen singlen tulevalta albumilta. 20.11. julkaistavalla Absolution, Please -kappaleella ollaan hieman hämärämmissä sfääreissä kun syyskuussa julkaistulla, vahvasti punkhenkisellä Hybermobilitylla. Absolution, Please on tulevan levyn vahva ja semipsykoottinen päätösraita.

"Biisin nimi itsessään jo kertoo mistä on kyse, ja kun kyse on levyn päätösraidasta, halusin sanoituksellisesti jotenkin avata levyn puristavaa tunnelmaa, raottaa kattoa ja päästä valoa ja pari lintua sisään", kappaleen säveltäjä ja sanoittaja, yhtyeen kitaristi Miki Liukkonen kertoo.

The Scenes on valtaamassa myös Iso-Britannian ja Saksan musiikkimarkkinoita. Yhtyeen toisen albumin Beigen (2014) tavoin tuleva levy tullaan julkaisemaan myös Saksassa ja Iso-Britanniassa. The Scenes on ollut keikkakiertueella pariin otteeseen Iso-Britanniassa, ja syyskuussa yhtye esiintyi Saksassa järjestettävillä Reeperbahn-festivaaleilla.

Absolution, Please -biisin musiikkivideo on jatkumoa edellisen singlen Hypermobilityn musiikkivideolle. Videolla jatketaan kartanon rauhattomissa tunnelmissa, siitä mihin Hypermobility jäi. Videot on ohjannut Aki Roukala.

Absolution, Please -musiikkivideo on ensinäytössä saksalaisen Visions -musiikkilehden sivuilla. Katso video tästä linkistä: http://www.visions.de/news/24040/VISIONS-Premiere-The-Scenes

Katso 18.9. julkaistu Hypermobility: https://www.youtube.com/watch?v=B420ZrAIqmc

Absolution, Please -single:
Spotify
iTunes
Deezer

 

 

www.facebook.com/scenesband
www.twitter.com/The_Scenes
www.scenesband.com

 

Lisätiedot:

Aapo Hellman
A&R
Sound Of Finland
aapo@sof.fi
040-509 1855

Ninni Helenius
tiedottaja
Sound Of Finland
ninni@sof.fi
040-521 4266

The Scenesin keikkamyynti Suomessa:

Aki Roukala
Kioski Rec
aki@kioski.info
040-758 7277The Scenesin uusi single 'Absolution, Please' on tulevan albumin hämärä ja semipsykoottinen päätösraita

Bookmark and Share
Takaisin uutisiin...