Valovuoden debyyttialbumi 'Tanssi niinku kukaan ei kattois' on täynnä positiivisuutta ja energiaaHyväntuulista reggaevaikutteista poppia soittavan Valovuosi-yhtyeen debyyttialbumi Tanssi niinku kukaan ei kattois julkaistaan maaliskuun 11. päivä. Levyn valoisilla ja energisillä biiseillä on ainakin yksi yhteinen tekijä, positiivinen lataus. Kappaleiden sanoituksissa ja sävellyksissä on toivoa ja iloa, joka tanssittaa ja laittaa hymyilyttämään.

Koska Valovuosi on yhtyeenä lopputulos siitä, mitä syntyy kun yhdistää kolme vahvaa personaa ja kolme eri genreä, on albumikin hyvin monipuolinen. "Albumilla on paljon erilaista matskua, mut en sanois että tässä on jokaiselle jotakin. Sanoisin ennemmin, että meiltä kaikilta kaikkemme.’’, Samson summaa.

Valovuoden Kuuppa kiteyttää albumin tunnelmia: "Ennen kaikkea se kertoo siitä vapautumisen tunteesta kun päästää irti ja antaa vaan mennä. Elämä on seikkailu ja sä voit tehdä mitä vaan, kunhan vaan päästät päästäsi irti. Me ollaan levyyn todella tyytyväisiä ja voidaan sanoa että tähän on annettu kaikki mitä meillä oli, ja hitosti ylikin."

Yhtyeen kolme jäsentä, OUTI, Kuuppa ja Samson ovat hyvin pitkälle tehneet levyn omin voimin. "Pari viimeistä kuukautta oltiin studiossa niin paljon että välillä ei tullut nukuttua ollenkaan. Parissa biisissä oli ulkopuolisia tuottajia jeesaamassa ja Pauli Hanhiniemi vierailee yhdellä biisillä, muuten tehtiin kaikki itse. Siinä vaiheessa kun säveltää, sanottaa, sovittaa, äänittää ja tuottaa melkein kaiken itse, tietää tosiaan tehneensä jotain", Kuuppa naurahtaa.

OUTI jatkaa: "Levynteossa käytiin kaikenlaisia tunteita ja tunnelmia läpi, viimeset yöt valvottiin kellon ympäri, lopussa ei enää puhuttu toisillemme. Oli mahtavaa tajuta vasta valmista levyä kuunnellessa, että kaikki on tullu bändin sisältä, biisit on meijän ajatuksia elämästä. Olipa fiilikset mitä tahansa, niin yks asia täytyy muistaa: Tanssi niinku kukaan ei kattois. Joka päivä! Nii, ja meki puhutaan jo taas toisillemme."

Valovuoden musiikki on energistä ja valoisaa poppia, jossa on vahvasti vaikutteita räpistä ja reggaesta. Yhtye on perustettu Tampereella 2014 ja siihen kuuluu kolme jäsentä: OUTI, Samson ja Kuuppa. Tuoreelta albumilta löytyy myös yhtyeen energinen ja hyväntuulinen debyyttisingle Aurinkokuningatar oli yksi kesän 2015 isoimpia hittejä. Kappale on kerännyt Spotifyssa jo yli 3 miljoonaa streamia.

Tanssi niinku kukaan ei kattois -albumin julkaisua juhlitaan keikoilla 18.3. On The Rocksissa ja 19.3. Tampereen Yo-talolla.

KUUNTELE / LATAA ALBUMI TANSSI NIINKU KUKAAN EI KATTOIS: https://lnk.to/ValovuosiTNKEKMa

www.valovuosi.net
www.facebook.com/valovuosimusiikki
www.instagram.com/valovuosimusiikki

Lisätiedot:

Ninni Helenius
tiedottaja, Sound Of Finland
ninni@sof.fi
040 521 4266

Aapo Hellman
A&R, Sound Of Finland
aapo@sof.fi
040 509 1855Valovuoden debyyttialbumi 'Tanssi niinku kukaan ei kattois' on täynnä positiivisuutta ja energiaa

Bookmark and Share
Takaisin uutisiin...