Valovuoden uudella 'Patrick Swayze' -musiikkivideolla ollaan irrallaanValovuoden tuoreimman singlen, yhtyeen koneellisempaa puolta esittelevän Patrick Swayzen musiikkivideo julkaistaan tänään. Koska biisi ei jätä tanssijalkaa kylmäksi, myös musiikkivideolla päähenkilö rohkaistuu näyttämään muuvit jos toisetkin. Juhlien tuoksinnassa vilahtaa myös hämmentävässä yhteydessä televisiosta tutut kasvot.

 

Katso musiikkivideo YouTubesta: https://www.youtube.com/watch?v=ZgADjpZENSU

 

Valovuoden reggaemies Kuuppa kertoo mistä kappaleen sanoituksessa on kyse: "Mä olen itse vähän ujo jäbä ja tää biisi onkin tavallaan anthemi kaikille kundeille ja miksei mimmeillekin jotka toivois, että vois joskus olla vähän rohkeempi ja mennä juttelemaan sille kiinnostavalle tyypille siellä baarissa. Jos mä oisin Patrick, Sweisin sut himaan."

 

Yhtye on perustettu Tampereella 2014 ja siihen kuuluu kolme jäsentä: OUTI, Samson ja Kuuppa. Vuosi sitten päivänvaloon astuneen Valovuosi-yhtyeen energinen ja hyväntuulinen debyyttisingle Aurinkokuningatar on kerännyt Spotifyssa jo yli 3 miljoonaa streamia ja se on soinut useiden radiokanavien soittolistoilla.

 

Hyväntuulista reggaevaikutteista poppia soittavan Valovuosi-yhtyeen debyyttialbumi Tanssi niinku kukaan ei kattois julkaistaan maaliskuun 11. päivä.

 

www.valovuosi.net

www.facebook.com/valovuosimusiikki

www.instagram.com/valovuosimusiikkiValovuoden uudella 'Patrick Swayze' -musiikkivideolla ollaan irrallaan

Bookmark and Share
Takaisin uutisiin...