Valovuoden uusi single 'Patrick Swayze' laittaa bileet käyntiinHyväntuulista poppia soittava Valovuosi-yhtye julkaisi uuden singlen jossa meininki on vauhdikasta ja bileet taattu. 22. tammikuuta julkaistu, yhtyeen koneellisempaa puolta esittelevä Patrick Swayze laittaa tanssijalat vispaamaan. Valovuodelle ominaisesti tämänkin kappaleen sanoista löytyy sanoma, positiivinen tietenkin.

Valovuoden reggaemies Kuuppa kertoo mistä kappaleen sanoituksessa on kyse: "Mä olen itse vähän ujo jäbä ja tää biisi onkin tavallaan anthemi kaikille kundeille ja miksei mimmeillekin jotka toivois, että vois joskus olla vähän rohkeempi ja mennä juttelemaan sille kiinnostavalle tyypille siellä baarissa. Jos mä oisin Patrick, Sweisin sut himaan."

"Toivotaan että jengi saa tästä tanssilattioille tampattavaa ja tää rohkasee näyttämään ne muuvssit mitä löytyy, vaikka ei mikään Patrick Swayze oliskaan", Samson jatkaa. Ja yhtyeen naisääni OUTI lisää: "Tää biisi antaa arjen päälle vähän glitteriä!"

Valovuoden musiikki on energistä ja valoisaa poppia, jossa on vahvasti vaikutteita räpistä ja reggaesta. Yhtye on perustettu Tampereella 2014 ja siihen kuuluu kolme jäsentä: OUTI, Samson ja Kuuppa. Vuosi sitten päivänvaloon astuneen Valovuosi-yhtyeen energinen ja hyväntuulinen debyyttisingle Aurinkokuningatar on kerännyt Spotifyssa jo yli 3 miljoonaa streamia ja se on soinut useiden radiokanavien soittolistoilla.

Yhtyeen debyyttialbumi Tanssi niinku kukaan ei kattois julkaistaan maaliskuun 11. päivä.

 

Kuuntele singlebiisi Patrick Swayze:
Spotify: http://spoti.fi/1Ps9oTi
iTunes: http://apple.co/1RCPDPh

www.valovuosi.net
www.facebook.com/valovuosimusiikki
www.instagram.com/valovuosimusiikki

 

Lisätiedot:
Aapo Hellman
Sound Of Finland
aapo@sof.fi, 040 509 1855

Ninni Helenius
Sound Of Finland
ninni@sof.fi, 040 521 4266


Keikkamyynti:
Mikko Korpi / Fried Live
mikko.korpi@fried.fi, 050 371 9229Valovuoden uusi single 'Patrick Swayze' laittaa bileet käyntiin

Bookmark and Share
Takaisin uutisiin...