Weirdness väänsi Jukka Takalon biisistä dance-remixinJukka Takalon ultimaattinen kesälevy Kahden hengen disko julkaistiin 18.4.2012. Nyt albumin raita Ei pysty pysäyttään saa vielä astetta aurinkoisemman käsittelyn Ville "Weirdness" Heikkilän dance-remixeissä.

 

Mutta miten tähän jokseenkin epätavalliseen yhteistyöhön päädyttiin, ja Takalon kitarapopista tuli Ibiza-henkistä tanssipauketta? Useita Darudenkin kappaleita remiksannut Weirdness kertoo:

”Hommahan mene näin, että olen suuren suuri Jukka Takalo -fani ollut jo pienestä pitäen. Itse asiassa yksi ensimmäisistä remixeistäni joskus 10–15-vuotiaana oli versioni Takalon Aknestik-yhtyeen kappaleesta Jokapäivä.


Ilman Takalon musiikkia ei ole kesää ja olihan sitä pakko lähteä vanhaa kaveria kuuntelemaan Suomen Turun Rahtilaivalle. Täällä sitten jallupäissäni kuuntelin keikkaa jossain määrin järjissäni. Kun Jukka sitten soitti Ei pysty pysäyttään, kuulin jotain yhteneväisyyksiä omaan musatyyliini ja sointupohjakin oli kuin tehty tanssittavampaan muotoon kääntämiselle.


Seuraavana aamuna, kun olin heikoimmillani, en pystynyt pysäyttään minäkään kun jo oli pakko mennä studioon kiusaamaan alkuperäistä kappaletta. Lähetin vielä saman päivän aikana Jukalle kappaleesta version. Jukka innostui hommasta ja sanoi että tämähän on nyt Kahden hengen diskon ensimmäinen oikea diskobiisi.”


Ei pysty pysäyttään (Weirdness Remixes) julkaistaan digisinkkuna 27.7.


Kuuntele remix YouTubessa!


SoundCloudissa on kuunneltavana myös remixin pidempi club-versio ja molemmat versiot voi ladata mp3-muodossa ilmaiseksi elokuun loppuun asti.
SoundCloudiin tästä linkistäWeirdness väänsi Jukka Takalon biisistä dance-remixin

Bookmark and Share
Takaisin uutisiin...