Yy-kaa-koo-nee! Tappajatomaatit tulevatJoey Luumäki & Tappajatomaattien odotettu albumi "Villi itä" julkaistaan 26.5.

 

Kokoonpanon debyyttialbumi on kypsää ja aitoa ramopunkkia parhaimmillaan! Biiseissä seikkaillaan Nissan Micran kyydissä, mennään biitsille sekä ryhdytään isona poliisiksi, joten luvassa on kunnon kesämusiikkia kuumille festarireissuille. Lähes kaikki levyn kappaleet ovat Joey Luumäen käsialaa, mutta hyvänä lisänä lätty sisältää myös Micragirlsin biisin, jonka Joey Luumäki on kääntänyt.

 

Ne Luumäet-yhtyeestä tuttu ramopunkin pioneeri Joey Luumäki on ollut merkittävä tekijä suomalaisen ramopunkin synnyssä. Vuonna 2008 Joey Luumäki perusti Tappajatomaatit -yhtyeen. Villi itä -albumia edeltänyt ep "Elämä on punk" sai hyvän vastaanoton ja bändi aikoo myös keikkailla kesällä!

http://www.myspace.com/tappajatomaatit

 

Joey Luumäki & Tappajatomaatit: Villi itä

SOFCD 005 / Julkaisu 26.5.2010

Biisilista: 1. Tummansininen Nissan Micra vm. -86 2. Marjut on ihmenainen 3. Tyttö ja ilves 4. Nerohvirran oraakkeli 5. Sopimatonta 6. Kaipaan sua 7. Entinen tyttöystävä 8. Ei mun tyttöni kuollut 9. Mitä mä teen? 10. Mä en lähde huvipuistoon 11. Sä lähdit kävelemään 12. Minusta tulee isona poliisi 13. Surffaava tappaja 14. Nanna juuttui Juvalle 15. Mennään biitsille 16. Villi, villi itäYy-kaa-koo-nee! Tappajatomaatit tulevat

Bookmark and Share
Takaisin uutisiin...